Saturday, October 31, 2009

Love is in the air...as always..selalu di hatiku..

Sticky Entry! Sila scroll bawah lagi untuk entry baru!

Ok sila muntah dulu sebab saya banyak ni nak bodek elyn eh silap bodek en faiz la kan sebab die yang jadi juri


Blog elyn ni memang blog- wajib-terjah-setiap-hari...sebab elyn rajin update blog..even topik yang die taip tu simple je tapi kekadang leh buat saye senyum sorang2..nak gelak sorg2 kang opismate kate saya gile plak hahaha..

blog elyn jugak selalu jadi top referrer saya hehe..serius! kalau elyn tepek link saya dalam entry die mesti tiba2 blog jadi femes hari tu hahaha...yelaa saye tahu blog ai tak femes pon!harapkan belas ehsan elyn la ni nak jadi femes cam blog die..

Ok bukan sahaja di blog ye elyn ni pandai merepek..pernah ber ym dengan tuan punye blog ni.. elyn seorg yg peramah dan tak segan2 nak kongsi pengalaman pasal Bidadari....oh ya bila sebut bidadari ni...harap2 boleh dapat free hasil dr giveaway ni....

8 comments:

eiNa said...

alerrmak... xdecan arr i menang nih.. :P

psst.. elyn mana aci, opis i xleh ym arr..xdecan nak bodek2 u lelebih..hehee

Elyn said...

farah - heheh bodek ek!! meh afif bg kat aii lalalla

eina - hahahah u BD sangat kene bodek en faiz la.....

fizamior said...

beb ko nih dah giler contest dah nih :)

Lady of Leisure said...

wah rajinnya farah masuk contest..hihi..
errrr, bidadari tu ubat apa ek?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

good luck!!seperti malam pertama ko!!

yaya said...

good luck farah!

Farah said...

eina:hahaha i tak bodek thru yam la eina

elyn:hahaha amikla afif tu..pastu i meraung!

fiza:tgh ade mood ni beb

lady:bidadari tu supplement utk org pompuan..

eliss:hihi..moto yg bagus sekali!

yaya:tq!

Anonymous said...

I think, that you are mistaken. Write to me in PM, we will talk.

Awards ~~thank you!