Sunday, October 10, 2010

dah lepas open house..kenduri kahwin plak!!!

dah bilanyeeee berat nak turun camni huhu!!

hari ni je ikutkan ade 3 jemputan kenduri kawin..amboii mentang2la tarikh keramat yer 10/10/10..hehe tapi salah satu jemputan tu bukan dari dr astronot tu la yer..

semalam dah la melantak kat 2 open houses..hari ni kenduri kawin plak!

hmm okla nak siap2 dah..kang tak sempat plak nak terjah sume rumah..ceh!cam sempat je..rasenye dan pergi 2 je kot.

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku plak ikut hubby pergi keja..huhuhu

siti said...

bagus apa..jimat belanja kat umah..hehe blh makan free

Drama Mama said...

haa bagus lah. kalau i suka makan kenduri open house. takyah masak@! hahahaha. alaa...lagipun u dok gi gym so not to worry lah sure tak gemok punya kan. :-D

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Awards ~~thank you!