Wednesday, March 30, 2011

Jalan-jalan tengok belon

Last 2 weekend,subuh2 lagi dah bangun and berkonvoi dengan Jua ke putrajaya sebab nak tengok hot air ballon ...plan last minit sebab ingatkan daddy afif macam tak berminat..tp bila dah sampai sana die plak yang over siap join aktiviti untuk orang awam yang ada kat sana..daddy afif siap beratur nak beli tiket naik hot air ballon ni (yang 10 hinggit tu je) kunun nak merasala dok dalam bakul tu kan..tp tiket sold out la plak..takpela takde rezeki..next time ade lagi..kite tunggu subuh2 kat sana yer dear. Ok malas nak cerita banyak.meh layah gamba..
sanggup beratur panjang nak tunggu naik basikal kmx ni..


Husband kate lepas ni boleh la selalu pergi event2 camni bawak afif..die pon dah besar..sonok sikit nak bawak.



3 comments:

yatie chomeyl said...

berkerut2 kening Afif menahan panas

mariaariffbaby.com said...

beshnya..
bila la kita dapat p tgk belon panas ni..?
:)

mummy_adam said...

best nyer.. xsempat nk p aritu

Awards ~~thank you!