Tuesday, August 7, 2012

A must watch movie!

My favourite movies are still superheroes movies (saya tak layan sangat movie cintan cintun ni)..yer tak macam mak mak lansung kan hahaha and the latest one yang saya recommend sangat2 untuk tengok is The Dark Knight : Rise.


Sila la tengok wei...bess gile !! Full of drama and action and also suprises..mencik ok kena tipu hidup2 sampai nak last baru tahu sapa penjahat sebenar (ok takmo cerita banyak2 nanti jadi spoiler)...but still,the best vigilante ever was still The Joker played by Heath Ledger in the previous movie..ko bayangkanla nak feeling watak The Joker punye pasal sampai mati overdose dadah.sian kan.



hah! can't wait to watch next Batman movie pulak..i'm sure movie pasni ada abang Robin hehe..

saya tengok movie ni midnight sambil dating berdua je ngan husband..anak2 dah tido and we send them straight to rumah mak hehe..malas nak bawak anak2 sebab movie ni lama sikit almost 3 hours..sian plak diorang kang sejuk dalam panggung tu.

p/s:rase macam nak tengok semula je citer ni tapi takpela susah nak tgk wayang sekarang dengan 2 anak kecik..dapat tengok sekali sekala pon dah syukur nikmat hahaha so kita tunggu dvd je nanti.


2 comments:

CikPuanHaLia said...

so far tak berpeluang lagi nk g tgk movie..malam mmg kami tak kuar..sobs :')

Lisa Hz said...

same here. me n hubby pg tgk midnight jgk awal2 puasa haritu. anak sulung nenek bwk blk kg. anak kecik bru lena. xdela rasa bersalah tgl kn drg kn. hehe.

yup nk tgk lg skalik! the best batman ending for me :)

Awards ~~thank you!