Thursday, December 20, 2012

Food for skin


I started using Skin Food product during my 2nd pregnancy..Alhamdulilah..BB cream tu kena dengan kulit muka dan takde masalah..so saya continue guna sampai sekarang..

Baru2 ni tambah lagi 1 product dari Skin Food .Dulu pernah try sample Egg White Pore Mask tu macam bes jugak pakai..so kali ni belila.


What i like about Skin Food product :

1. Harga affordable contoh mcm BB Cream tu RM40++..pakai hari2 pon leh tahan lebih dari 3 bulan.
2. Bau menyenangkan..Egg white pore mask tu tak busuk macam bau telur pon hahaha.
3. Maybe sebab source dia adalah natural so takde bagi banyak masalah pada kulit muka.

Nanti saya nak try other product Skin Food lagi and buat review kat sini ok.


2 comments:

Superstar Suri said...

dah lama tak shop2 for barang2 kecantikan ni... skin food okay eh? selalu i would prefer body shop tapi kadang2 harga boleh tahan tak masuk akal! hehehe

Farah said...

Suri: u should try!hehe

Awards ~~thank you!