Friday, December 7, 2012

My happiness


Assalamualaikum...

Yeay dah Jumaat!tak saba nak balik gomol budak 2 orang ni.


This is one of my happiness..balik rumah dapat tengok anak2 main sama2 lepas penat kerja seharian pon dah rase seronok.

how you define your happiness?

4 comments:

Nurhayati said...

samala kita. :)

SOHO Mama said...

Sama, salah satu happiness ialah anak2 :)
Benda kecik2 pun boleh jadi source of happiness, kan? Macam kita buat sandwich biasa tapi tengok anak2 makan bukan main lagi :P

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mariaariffbaby.com said...

Define happiness? bila org yang kita sayang happy ngan kita. Hidup tak de hutang sangat and palin penting.life tak stressful :)

Awards ~~thank you!