Saturday, September 24, 2016

After 2 years...

Omg..lamanya tak post kat blog ni.

Tengok last date post blog 2 tahun lepas kah kah kah..

banyak bende jadi 2 tahun..nak update 7 hari 7 malam pon tak habis cerita..so cerita yang latest jela..

dah 1 tahun lebih jadi runner..trying hard untuk maintain healthy and fit dengan kesibukan kerja,jadi mak lagi..so every month wajib masuk event lari atau kalau rajin memang berlari keliling kawasan rumah 3-5km...I started with 3 km and then makin tambah jauh  ke 5 km,10km,12km 14km sampai lah ke half marathon..

So my 1st HM done in Bali..Alhamdulillah masuk tahun ni dah 2 kali ke Bali.

Yup i fell in love with Bali..pertama kali pergi tahun lepas 4 hari 3 malam rasa tak puas..so tahun ni decide pergi seminggu.

Di sana bukan setakat berlari je..husband decide dah alang2 sampai sana dia pon nak dive...so ke Tulamben la kita..memang one of famous diving spot di sana,.fair la kan..i lari dia jaga anak...die dive,,kita pulak jaga hehe.



During race kit collection di Nusa Dua


Timing not so good,,tapi berjaya habiskan sebelum cut off hahaha anyway I will repeat again insyaAllah


 Kids having fun at Hotspring ..mengadap gunung Batur
7 hari 7 malam di Bali..kami duduk 4 hotel..and this one of the best hotel we stay.,Umaya Ubud Villa..kalau yang suka suasana sunyi sepi sesuai la stay sini..we even had our own private pool..tapi air sejuk yang amat

 In Tulamben dive and spa resort..ke sini sebab husband nak diving..area ni susah nak cari makanan halal plus it is far from Denpasar..nak ke sini kena drive 3-4 hours..for Muslim baik bawak enough food if you want to stay here..sebab saya ade 3 anak burung yang kuat makan..i brought mini rice cooker untuk trip kali ni..senang boleh masak sendiri.

Last day we stay in Kuta..i dont prefer stay in here longer..1 hari1 malam cukup untuk jalan2 sekitar Kuta ni..beach dia penuh orang kalau sunset ..kita pon pening dengan budak2 kalau nak lepak kat situ..pagi jela aman sikit untuk famili macam kami enjoy the beach.


15 comments:

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

almthalia said...


شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

شركة المثالية said...


شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل

taag company said...



شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالدمام
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالخير
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالقطيف
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام

taag company said...




شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام

taag company said...


توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

小說漫畫 said...

成人卡通影片分享
免費正妹交友
台灣媽媽精
免費自拍圖片
聊天交友網愛
online遊戲
免費視訊脫衣視訊
a片免費看
亂倫俱樂部

Unknown said...

takipçi satın al
takipçi satın al
takipçi satın al

Unknown said...

marsbahis
betboo
sultanbet
marsbahis
betboo
sultanbet

nancy mohamed said...


شركة مكافحة حشرات بالخبر

Unknown said...

Ahaa, its nice dialogue about this piece of writing at this place at this webpage,
I have read all that, so at this time me also commenting here.
havanese dogs for sale
havanese puppies for sale
teacup havanese puppy
chocolate havanese puppy for sale
teacup pomeranian for sale
doodle puppies
aussiedoodle puppies for sale
bernedoodle puppies for sale
goldendoodle puppies for sale
yorkie puppies for sale

https://www.fluffyhavanese.com/

Unknown said...

Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your further
write ups thanks once again
pomeranian puppies for sales
pomeranian for sale
teacup pomeranian for sale near me
pomeranians for sale near me
teacup pomeranian for sale
pomeranian puppies for sales
pomeranian for sale
teacup pomeranian for sale
havanese puppies for sale near me

https://www.pomeranianpuppiesforsales.com/

Unknown said...

I used to be suggested this website by means of my cousin. I’m now not sure whether
this submit is written by him as nobody else know such detailed approximately my problem.
ragdoll kitten for sale
ragdoll kittens for sale
mini goldendoodle for sale
mini bernedoodle puppies for sale
mini aussiedoodles for sale
havanese puppy for sale
teacup havanese puppies for sale
havanese puppies for sale near me
havanese puppies for sale under $1,000
havanese puppy for sale

https://thegorgeousragdolls.com/

Unknown said...

At this time I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast coming over again to read further news
ragdoll cat for sale
ragdoll cats for sale
aussiedoodle for sale
bernedoodles for sale
havanese puppies for sale under $1,000
teacup pomeranians for sale near me
teacup pomeranian puppies for sale $500
pomeranian puppies for sale near me
pomeranian for sale near me

https://thegorgeousdoodles.com/

Unknown said...

I take pleasure in, result in I discovered exactly what I used to be taking a look
for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man.
ragdoll kittens for sale near me
ragdoll kitten near me
goldendoodle for sale
teacup havanese puppies for sale
pomeranian teacup for sale
havanese puppies for sale near me
havanese puppies for sale near me
teacup havanese puppy
chocolate havanese puppy for sale

Awards ~~thank you!