Tuesday, December 2, 2008

Brazillian wax~~

Anda pernah denga??yg selalu saye denga ialah 'bikini wax'.... ahad lepas jalan2 ngan asri kat The Curve...suami saye sibok sgt nak beli supplement protein kat kedai yg die kate murah (bg saye mahal jerk)....selepas asri tersenyum puas sbb dpt beli supplement tu,kami ternampak satu store ni called Strip-Ministry of Waxing dan sy pon ambikla satu brochure (nak tgk harga)...selalunye bende2 camni sy DIY je....tp plan lepas bersalin sy nak pegi n cube wax kat kedai plak....
Dlm byk2 services yg di offer...sy tertarik dgn yg satu ni 'brazillian wax'...menurut kate brochure 'Brazillian waxing is the depiliation of hair from your pubic area' ....jd paham2 jela ek....denga mcm agak menyakitkan tp dlm brochure tu ckp dijamin 'maximum result with minimum painful'....

Sy try surf2 dan jumpe website store tersebut (singapore branch)..Strip ...from that website...kaedah yg digunakan mmg sgt hygenic..tidak ade 'double dipping' dan die ade post wax care services (kalau ade masalah lepas wax)....harga utk service plak dlm 100++...still affordable dan berbaloi utk mencuba...tp beranikah saye hehe..kalau anda nak mencuba ....tryla survey2 dulu utk dptkan lebih information...



No comments:

Awards ~~thank you!