Thursday, January 22, 2009

Special moments~

Entri kali ni dediacate utk afif .. hehe agak2 bile afif dah pandai baca blog nnt mesti die malu bile tgk entri ni hihihi...

Afif -2nd Day
kalau dah mengantuk sgt tu tgh basuh berak pon boleh tido..

Nangis bile habis mandi...tak suke sejuk la tu
peaceful nye tgk die tido...


Anak daddy huhu..tgk tu muke pon lebih kurg je..ni yg mama jeles ni..
p/s: perasan tak muke baby ni berubah dgn cepat dr hari ke hari...lain btul muka afif mase mula2 lahir dgn sekarang.

3 comments:

mrsharis said...

Hi..salam ziarah

Berapa berat afif waktu lahir..nampak montel jer =P
Nampak cam muka ayah dia..

MeL said...

owh..i ske sgt tgk newborn ngan baunyer. shedap rasa nk mkn je hehe. yela, afiff ikut muka daddynyer ;p

Farah said...

hi mrs haris...salam kenal..
berat afif 3.1 kg..


Mel: aah suke sgt bau baby ni..asik nak cium die je

Awards ~~thank you!