Tuesday, January 20, 2009

Afif dah kluar shopping~

Last sunday sekali lg saya kluar mase dlm pantang dan kali ni bawak afif skali (mak saye dah tak larat nak bebel dah hehe) jalan2 kt pavillion...saje je nak bawak afif pegi office lama daddy die kat sane....

Bawakla kamera kununnye...yelaa first time bawa afif kluar jalan2...baru snap satu gamba bateri kong la plak...hampeh btul..tak pepasal kena bebel ngan husband sbb lupe caj huhu..

Sampai sana kami makan dulu kat new japanese restaurant (tak ingat nama ape)...pastu baru start shopping (asalnye nak window shopping je)..memandangkan nak dekat 9 bln sy tak beli brg2 mekap sbb mase pregnant dulu malas btul nak mekap (agaknye pembawakan anak lelaki kot)...kami pon singgahla MAC dan grab a few barang2 mekap yg saye dah habis...first time cube brand ni sbb member ofis byk yg rekemen compact powder die...saya pernah pakai eyeshadow dr brand clinique,maybelline tp semuanye tak memuaskan hati saya (bile pakai cam tak nampk sgt)..kali ni saye nak try MAC plak..saye pakai sikit je tp hasilnye memuaskan..hehe lgpon saye suke casing die...

Lama jugak kami kluar hari tu dr pagi sampai ke petang...singgah ofis daddy kat subang kejap pastu baru balik...nenek afif sampai 2 3 kali call risaukan cucunye...hehe relax laa mak...

Okla next time kena make sure caj bateri kamera dulu sblm kluar...tak bes btul ...byk gamba tak dpt snap huhu...






p/s:Tgk tu pucatnyee muke saya tanpa mekap huhu...

2 comments:

azzamoro said...

merahnya kereta afif..heh heh

Hasliza said...

sakan baby afif jejalan..hehe..nanti bolehlaa selalu teman mama shopping mcm abg wafiy..:)

Awards ~~thank you!