Monday, February 16, 2009

Happy Valentines~~

Hehe saye bukan sambut pon valentines day ni...tp suke tgk decoration kat shopping mall utk sambut hari kasih sayang yg gune colour faveret saye (pink and purple)...

Jalan2 kat the Curve dan Ikano lg minggu ni (dah yg tu je plg dekat ngan umah saya)...tujuannye nak carik baju2 afif utk di hanta kat umah babysitter...nasib baik ade brands outlet...boleh juga saya membeli belah dgn harga yg murah...tp agak susah skit la nak carik baju baby boy kat sane....yg byknye baju baby girl...comel2 plak tu..geram tul saya....
-stok susu afif (huhu saya mmg sgt2 memerlukan peti ais lebih besar)-

Then carik puting botol afif plak..yela nak duduk umah org kena minum susu mama ngan botol..jenuh carik puting NUK tu satu the curve...last2 jumpe kat Metrojaya..beli byk2 skali senang hahaha...ingatkan nak beli puting je....sekali terpandangla plak beg diaper ni....haha harga pon tak mahal sgt...saya pon rembat satu...nak menggantikan beg baby afif yg lama...leceh skit beg afif yg lama tu..besar and too girly..kalau gune beg yg baru ni...daddy afif pon boleh pakai (hehe...tula sebenarmye tujuan beli )..plg penting cooler bag saya still boleh masuk dlm bag baru tu...
-beg diaper lama (serabai skit)-


-beg diaper baru (lebih compact dan kemas)-

5 comments:

MeL said...

mika pn br je beli diaper bag simple dimple tu, kemas je kan. da pegi FOS kids&teen kat OU? i think lg murah kot but as usual bb girls nyer bj lg byk n comels2, gewam tul ;)

Farah said...

ye ke mel..hehe bolehlaa pegi FOS kat OU tu plak..tulaa baby boy punye baju mesti tak byk...

hehe beg simple dimple mmg nampak kemas..boleh geng aa mika ngan afif camni hihi

Hasliza said...

aku pun guna beg camtu..brand simle dimple..senang jer..esp bila jejalan..sangkut jer kat stroller..

Hasliza said...

huhu..cian afif..kat gambar nampak mama,daddy n stroller afif jer...

Farah said...

hahaha..alaaa afif nyorok laa auntie liza...(sebenornye mase tu mintak org tangkapkan gamba...agaknye die tak perasan kot ade baby dlm stroller)

Awards ~~thank you!