Saturday, February 21, 2009

The weekend~~

Semua org..bukan saya je memang menanti2 tibanye hujung minggu...bile jumaat je mesti seronok sbb tahu esok cuti yeay!!Kebiasaannya bile weekend....
  • saya akan skip masak 1 hari (makan luar la) either sabtu atau ahad..letihlaa hari2 masak...kena ade hari rehat dr memasak jugak hehe

  • jalan2 umah sedara mara atau balik umah nenek afif.....

  • menghadiri jemputan...tak kisahla jemputan kawin ke...kenduri atau birthday party...

  • shopping....biasanye beli barang2 dapur dan keperluan diri...tapi sekarang sukeee sgt shopping baju afif...sampai husband saye kate
    sudah2 laa tu beli baju anak..tiap2 minggu beli
    ....(saya dah jumpe dah FOS teens and kids kat OU tu Mel...jumaat lepas borong 3 helai baju afif kat sane hehe)

  • duduk rumah je dan kemas rumah...

tapiii yg paling tabbesss dan yg paling menyampah...........


.


.


.


kalau weekend saya kena kerjaaa..huwaaaaa...

p/s:macam ade harapan esok (ahad) saya kena kerja...nak kejar siapkan tender nak anta ari isnin huhu...

2 comments:

Cherry blossom said...

oit..kalau busan g je tgk wayang cite Geng upin & Ipin tu...kalau nak tunggu DVD kene lambat sket ler hehe

Farah said...

alaaa mane boleh tgk wayang...kang budak kecik tu nangis lak dlm wayang nak susu kan ke naya...kena tunggu die beso skit

Awards ~~thank you!