Monday, February 23, 2009

Ribut~~


Dah agak dah ari ni mesti ribut kat opiss sbb ade tender nak kena anto sblm kol 12...time2 ni la terkocoh2 nak compile sbb pricing baru finalized pagi ni .....nasib baik sempat anto..terima kasih kepada hisyam yg berjaya membuat kak som hampir2 kena heart attack (sbb bawak keta laju gile)...tepat2 kol 12 sampai kat meja tender hohoho...so sementara tgh takde kije ni....apelagiii hupdate blog laa..

oklaa saje nak share foto2 baru..

Handsome devil kunun...(daddy afif sgt suke baju ni)..

mah and sisters datang melawat afif last friday (afif tergamam di kelilingi wanita2 cun)......

....di rumah baru kak long

.....isk macam kat daycare plak

ape tengok2??nak tido pon tak senang....

hehe mama luv ur daddy too......
p/s:tajuk di atas tiada kaitan dgn gamba2.....

7 comments:

MeL said...

wah afif nmpk bam2 lah..muka ikut daddy dia ni, tu yg pakai romper i love daddy hihi..jeles mommy kang ;p

mrsharis said...

bulatnya muka afif..nampak cam dah 5, 6 bulan..

Elyn said...

bape berat afif skang.... muntel tul!!!

Farah said...

mel: hehe mmg mama die jeles pon..

mrharis: afif baru 2 bln..tp sudah pakai pampers size M huhu

Elyn: berat afif 5.4kg (ukur mase cucuk 2 bln ari tu)..

lovelymummy said...

CHUBBYNYE..GERAM TGK.. :)

Saya Yang Ayu said...

serious macam bapak die. Or maybe aku ni bias buat statement camtu. Tapi memang korang due orang pun cam pinang dibelah laser so anak pun cam pinang jugak lah.

Farah said...

lovelymummy:tima kasih..

lina:jap aku tgh pening baca statement ko hahaha gurau je...

Awards ~~thank you!