Wednesday, March 11, 2009

aku dan lembu~~


eii nyanyuk dah mama ko ni afif.....ari2 ade je bende yg lupe....ari tu pam bawak tp botol tak bawak (tapi hari tu ade daddy kat umah leh hantakan )...ari ni pam ngan botol bawak tp corong pam tak bawak lak....isk isk penyakit nyanyuk sudah melanda...:sheep:apekah persamaan saya ngan lembu pada hari ni??huhu di sebabkan tak bawak corong pam tu...ari ni perah ngan tangan...tak pernah di buat orang ok!tapi sebab tak tahan bengkak saya kena jugak perah...dapat 3 oz!!pergh leh tahan jugak skill memerah saya ni hehe...dah dah pasni kena buat reminder beso2 kat dpn pintu sblm kuar rumah....Sila bawak PAM,BOTOL dan CORONG PAM!--pesanan dari saya pengepam tegar--

Oh yaa alang2 buat entri ni...saya nak tanyelaa...kawan2 yang ade masalah keguguran rambut pas bersalin (nasib baik rambut tebal)...nak makan supplement ape??rambut saya dah bersepah2 kat lantai umah tu...tak larat nak menyapu ari2 camni...:sheep:

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hi..salam kenal2 dan ziarah.nanti saya link balik blog awak k..saya pun banyak gak gugur rambut..tp lepas potong rambut rasa mcm kurang sket gugurnya :D saya juz makan vitamin dan kalsium..
wow, hebat..perah pakai tangan..

Elyn said...

hi saya masa lps confinement ptg pendek..... x thn tgk bersepah.... tp bile dh msk 6/7 bln lps tu.... rambut dh cacak2 tumbuh blk!!! alhamdullillah..... kene sabar tggu hormon stabil org ckp.

azzamoro said...

weh, boleh ape perah pakai tangan. aku dulu masa breast bengkak, takde pump pun. pakai tangan jerk.. heheh

Farah said...

eliss & Elyn: huhu saya takmoo potong rambut....

Azza:hehe boleh je..tp sgt lambat laa kan kan

Awards ~~thank you!