Friday, March 20, 2009

Bonus macam @&!*#%

Pagi2 lagi dah nak maki2 kan..isk saba saba...husband ckp dah rezeki byk tu nak wat cemane..isk isk mmglaa saba..tp still tak puas hati ni...bape sen ntah increment saya thn ni..bonus plak cam haram...isk tak bersyukur ke saya ni...atleast ade gak bonus kan kan tgh zaman gawat ni...huwaaaaaaaaaaaa...apesal bonus skit sgt....ni yg rase nak blah ni...isk byk kali dah ckp nak blah tp tak gak blah2....byk dah apply dlm jobstreet tu apesal takde yg reply ni....tak laku kah saya atau zaman gawat ni org susah nak dpt keje??:crab1:Huh dah laa malas nak pk pasal bonus saya tu...next week nak bercuti2 Malaysia kat Cherating n balik terengganu...cuti tetap cuti hohohoho:crab1:

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hikss..sabar laa yer..kitorang pun bonus sket gak..huhuhu

Farah said...

huhu...senasib aa kite yerr

Cherry blossom said...

huhu..sabo je la farah..Aku pun rase sony akan bg aku increment tak byk dan bonus yg tak tau bape byk..tp atleast kte kene syukur gak dpt bonus tak mcm org lain kene retrench kan kan? waa g cherating nampak..blk ganu makan sata & otak2 yg best la ko nnti huhu..rindu nak makan..

Awards ~~thank you!