Friday, March 20, 2009

Lullaby~~

baru-baru ni ....afif sangat suka dan kadang2 macam mengikut menyanyi sama bila saya nyanyikan lagu 'twinkle twinkle little star'...haha walaupon suara mama die ni tak sesedap mana sedap sebenarnya hahaha ...tapi afif cam layannnnn je....agaknye die dah tertarik pada bunyik2 kot...

saya pon surf2 laa pasal perkembangan bayi pada usia 3 bln ni dan byk site yang recommend beli toy yang menghasilkan bunyi atau berlagu...

so inilaa hasilnyaaa......Saya tangkap katak ni kat The Curve...ada ofismate bagitau kat sana skang tgh ada metrojaya toys fair...apesall laa toy baby ni mahal2 ek...nasib baik ade sale...lgpon saya bukan selalu beli toy afif..hehe suka toy ni sbb ade byk lagu...termasukla twinkle2 little star tu..and yang bagusnya die kenalkan body parts (belly,hand etc)dalam lagu....hehe takyahlaa saya nyanyi dah pasni ..

dah alang2 kat the curve tu terlajak sekali ke brands outlet..sempat gak tangkap sepasang dua baju afif mama ngan daddy sekali...juga sepasang kasut! hehe first time ni beli kasut kat die..tp beso skit la plak...takpe leh pakai lama skit hihi....
Next week nak pergi bercuti seminggu...hotel dah siap booking,barang2 lom packing lg huhu..malassnyee nak pack brg ni..esok nak pegi umah mak kat klang plak...special request dr makcik afif yang sanggup balik dr matriks kuala pilah sbb rindu sgt kat afif....hmm layankan jelaa....

Ni plak gamba sy ngan opismate saya ..hari last saya jumpe die..pasni die takde dah... dpt offer keje gomen plak....so hilangla sorg kawan lunch mengumpat saya huhu...

4 comments:

~shafini said...

mmg mahal laa brg2 baby...bebaru nih hubby beli tgym-toy fisher n price for raisya..dalam usd30..kalo kat mesia mau berketul-ketul ratus..hangin tol

Elyn said...

hihihi saya pun hanya pandai nyanyi lagu twinkle2 ........ nk kene blaja lagu lain nih!!

Nurhayati said...

nampak gak froggy ni kat Curve, Zara dah nak pegang amik..tapi Daddy tarik cepat2.. toy dia dah byk sangat, umah pun dah sepah2 huhuh.. tapi cutekan..suka gak hehe

Farah said...

fini:haah mmg kalau kat sini mahal nak mampos..hhehe

elyn:hoho saya tak larat nak nyanyi byk2 lagu..

Yati:haah cute...

Awards ~~thank you!