Thursday, April 2, 2009

Mengemas~~

Ye sila lihat workstation saya yang sangat serabut....jadi hari ni ade rajin sikit..sikit je..saya pon kemaslaa...buang mane2 kertas yang tak pakai...alihkan file2 project yang dah setel dlm locker..huh rase2 ade perubahan ke??
-sebelom-

-selepas-

8 comments:

NisS^ImmEr said...

ade improvement..kalau tgk workstation aku, mau migraine..huhuhu..skang ni terpaksa merempat kat meeting room sbb dah takde tempat nak buat keje kat meja sendiri..well, congratulations to u n keep it up!

azzamoro said...

oit aku nampak ko bukak YM.. heh heh

Farah said...

nisma:tenkiu tenkiu...haha

azza:alamak kantoi...aku tgh cet ngan zakiah tu hahaha

Elyn said...

farah meh la tlg saya kemas w/station saya plak!!! jasamu akan kukenang sampai bile2!!! gegege

Farah said...

elyn:ekekeke..boleh boleh..boleh blahh..

mrsharis said...

meja sy selalunya kalau kemas kejap jer dah berterabur blk..heheh

Errkk..awk ada facebook tk? :P

Farah said...

alamak saya takde facebook la..ramai sgt yang bertanya ni...nampaknye macm kena create satu la..nnt saya dah sign up facebook saya bgtau ek..

I am Chipfida... said...

hahaha... ko tak tgk lagi workstation aku....

Awards ~~thank you!