Wednesday, April 1, 2009

Earth Hour @ Ayob 52~~

Hari Sabtu lepas..mase tgh on the way balik dari terengganu,tiba2 iza call ajak gather2 di satu restoran dekat kota damansara....hmm memandangkan lame dah tak gather2 ni...saya pon ok jelaa..lagipon malam tu kena tutup lampu umah kan...

Agak terkejut bila sampai restoran tu sbb...bukannye restoran tapi rumah corner lot....laaaa takde pon banner ke/papan tanda ke menunjukkan itu adalah sebuah restoran...yang ade hanyala tanda ini di pintu pagar.....

saya dgn husband siap ragu2 nak masuk...betul ke restoran ni...nampak je kelibat member2 saya haa betulla tu ni restoran..bukan majlis kenduri hihi..


ni laa menu makanan yang ade kat restoran tu..hanya western sahaja...mee goreng/nasi goreng takdak.....yang speselnye kedai ni ialah sos black pepper die...sedapppp ..harga pon affordable...rase2 teringin nak makan steak tgh2 bulan tu...pegila sini hahaha

alamat die :
ayob's cafe
52,jalan nuri 7/22,seksyen 7
kota damansara

nasib baik afif tak meragam masa tu....breastfeed die kejap.. then lena....agaknye penat perjalanan siang tu tak habis lagi...
hehe husband saya terpaksa jadi tukang amik gamba..so takdekla die dlm gamba ni...miss u guys...lepas ni gather2 di kenduri zana dan aneen la plaks hihi...

6 comments:

p!nkerton said...

waaaa lepak dgn drg2 nih k?
lamenye tak jumpe drg isk iskk.. rinduu tau!
ko dok area dsara ke fara?
kalo jumpe drg lagi kem salam ye ;)

MeL said...

beshnye jumpa kwn2, lepak skali skala mcmni..oh rindunya kat kwn2ku huhu

Cherry blossom said...

Tembamnye baby ko...geram aku tgk..rase mcm nak gigit2..keke..

Farah said...

fatih:aah aku duduk damansara...dkt skit ngan opis...jarang jugak jumpa depa ni..selalu jumpe iza sbb sama opis hihi

Mel:haah kadang2 bila dah jadi mommy ni rase susah skit nak bersosial..

Ida:ye..sila gigit :D

mrsharis said...

Sy & yati plan nk wat perjumpaan kwn2 blogger..
nk tak?

Farah said...

eh mrsharis...lamanye awak menghilang..

hehe saya ok je..kalao kena tarikh ,tmpt dan masanye :D

Awards ~~thank you!