Wednesday, May 20, 2009

Bosanlaa selasa saya lepas ni huhu~~

Semalam episode terakhir drama ' Cinta Untuk Ain '....alaaa kejapnyee..dah habis!Apesal ending cam kena potong je...singkat sgt...dlm satu episode dah setel semua...pastu takde pon scene Farid tu masuk penjara??tak puas hati ni.....pengarah sila buat scene itu!!

pic kredit dr mstar online

Husband pon layan gak citer ni...die kate Que Haidar tu hensem hahahaha.....saya pon suka sbb watak Que Haidar sgt sweettttt....lagu tema drama ni pon saya layannnnn...
Lagi satu saya mcm pelik apesal husband saya skang layan citer melayu...die siap ckp cerita Syurga Cinta (alaa movie baru yg ade Awal ngan Eliza tu) mcm bess je nak nengok....kalau dulu...punya la pandang hina kat citer melayu ni...ehem ehem..ade maksud lain ke abang???

Minggu dpn dah citer lain plak...tp tgk gazet tak sebess drama cinta utk ain ni...bosan laa...dah la umah takde astro ....ok saya dah komplen byk kali pasal umah takde astro....mcm kena apply je ni....

9 comments:

Hasliza said...

apply laaa astro...sementara duk tunggu daddy afif balik..boleh layan astro dulu..hehhe...aku tak tgk cinta tuk ain ni..sebab tgk channel lain..so finally shahrul dapat tak cinta ain??????itu jer yg penting...hehehe..aku pun ingat nak add cartoon netmork dlm astro subcription aku sebab wafiy skrg leka tgk kartun..takder laa aku kena beli CD jer..tapi ingat dah pindah senawang br add..

RoSe said...

kiter pun minat tgk citer tu...cinta tuk ainn...best sgt tp tulah semalam episod last...pasni bosan lak mlm selasa...heheh...tulah kan farid tu xtau apa kesudahannya...hehehe

Nurhayati said...

haah smlm pun tgk last Cinta tuk Ain ni.. rasa kejap jua..haah la Farid tu bagi la kaukau kena kan.. jahat tul. huhuhu

Farah said...

liza:tu la tp kena pk 10 kali jugak..aku bukan ade sgt kat umah..time malam je la bosan skit..

Rose:haah tak puas ati btul bab farid tu ..

yati:tula suh pengarah tu sambung balik!! hehehe over lak :D

Cikpid said...

Apply jeklaa astro..hahhaha..aku x tgk citer Cinta Utk Ain ni..emm..biasa aku tgk ape ek mlm isnin??lupe dhlaa..sbb skang tido awal sesama ngan Afieq..pkl 930 dh tumbang..

mummYaeesh said...

jarang ada lelaki ckp lelaki lain hensem..whoops!

samalah dgn ahkau tk layan movie melayu,tp ujung2 dia layan gak weols g tgk bohsia aritu..woohoo

MeL said...

xhensem r que haidar, prgai pn cm s**l ahaks! i knw him..

Farah said...

cikpid:hmm mmg mcm kena apply ni..tp kena pujuk daddy afif dulu sbb die yg bayar hahahha...


mummyaeesh:waahh nak jugak ahkau layan citer melayu ek..ok la tu :D

Mel:ye ke Mel...hihi biasaler nama pon pelakon..dpn peminat nampak suci je hahaha

mrsharis said...

haa..harus tu apply astro..hehe

sy tk sempat la tgk last siri tu sbb masa tu kitorg g kinik..maklum la anak beranak asyik tak sihat.
Tak best ker endingnya farah? ermm..sy & hubby mmg layan citer tu..best kan.

Awards ~~thank you!