Friday, June 5, 2009

Away~~

Blog ni akan bersawang selama 4 hari.....tak dpt nak update this weekend until tuesday....esok sibok dgn agenda tersendiri...ahad plak dah balik ke kampung....isnin sibok dgn kenduri tunang adik ipar dan selasa baru balik ke sini...

Tadi daddy call ...tiba2 lak tukar pikiran nak naik keta plak balik..haishh org baru je excited nak naik bas ni...tp tak kompem lagi..mama let him decide....sbb tak kisah pon naik ape janji selamat sampai!

Hari ni busy dgn kerja dan busy menyiapkan material untuk mengajar BM malam ini..wehoo...first time sey ajar BM..moga2 di permudahkan...seminggu ni dok menelaah buku rujukan BM SPM hahahha..lawak plak rase..mcm saya plak nak peksa....

harap2 mase saya takde ni rajin2 la bersihkan sawang kat blog ni yer hahahaha....adios!

1 comment:

mummYaeesh said...

abis tu bkn tiket da beli ke??tp mmg betul tak kisah la naik ape yg penting sume pun selamat!
slamat bercuti!

nak soh bersihkan swg guna ape ek??

Awards ~~thank you!