Friday, June 12, 2009

Gathering and kenduri~~

Bz weekend melanda lagi..actually bukan weekend je..sepanjang minggu ni mmg teramat sibok dan memenatkan sampai saya takde mase lansung nak mark karangan student hahaha..ape alasan nak bg kat budak2 tu malam ni yer...takpe waktu lunch boleh curik masa kejap baca karangan budak2 tu..

isnin..adik ipar bertunang..penat balik kg tak habis lagi sudah packing2 balik kl plak pas kenduri...

sampai je dr terengganu hari selasa pagi tu..saya kelam kabut carik corong pam yg tertinggal kat umah MIL ..nasib baik liza ade spare..beli dr die satu..

...hari rabu dah start kerja..sibok seharian dgn training,meeting dan demo product baru...tak sempat nak update blog pon cume sempat melawat blog rakan2 je..

semalam habis keje terus ke kenduri tahlil plak di klang....balik kenduri terus pengsan...tido pon dgn baju kurung..dah tak tahan sgt dah mata..
afif menjadi fofular sekejap bile pegi umah sedara..sbb die plg muda..takde baby lain lagi dlm familiy..

malam ni..saya mengajar plak...2 jam.....material mengajar utk hari ni dah siap...nasib baik..

sabtu...kenduri aqiqah anak ila plak..di salak tinggi..balik dr kenduri..harus singgah rumah mak...sbb on the way..boleh mintak mak jaga afif kejap sementara saya nak carik brg2 utk buat dadih untuk di bawa ke potluck MSK nnt...hmm agak2 bape ek kena bawak...50?100?

hari ahad..gathering MSK n potluck...
sape datang angkat keyboard! hahaha jom !!sesape yg baru tahu n nak join boleh inform mommy lyna ek di blog mysuperkids.net....

walaupon letih..tp saya tak saba nak jumpe kawan2 blogger di sana nnt..especially azza!! lame gile weii tak jumpe azza..last skali jumpe mase die kawen dulu kat batu pahat..


Jumpa di sana yer!!!

13 comments:

Nurhayati said...

nampaknye Afif lagi bz sbb melayan peminat2 dia hihihi

Jiey^Mien said...

Nak ikottttt.. Tapi driver tade.. huhuhuhu.. Nak join gath gak..

Mokcik Lyna.. Nape pilih 14 June??

=(

U-jin said...

wah mcm bes jer geder2 ni...enjoy k.

Jiji said...

angkat kibod bawak pi gathering heheheheh@!~

Watie Aziz said...

farah,
insya allah ada rezeki kita jumpa sana yerk ..isk excited yer gak..risau yer gak ..mesti muka semua lebih kurang sama, i tak cam nanti ,..hu hu ...c you there ..!!

azzamoro said...

weh.. ape lak. last skali kite jumpe masa ko kawen aa.. kan aku dtg. kan aku tgh pregnant masa tu..

oke jom kite jumpe dan bergossip..keh keh

lili11 said...

Dah memang musim kenduri kooo ... Emm ... tetiba meleleh lak air liuk!

mummy_adam said...

lerrr.. nk p jugak.. tp xsempat kot.. ada hal.. huhu

syayassir said...

salam farah,
gembira jumpa farah di gathering tadi... :)

-orang kampung.. :P -

Yan said...

huhu tak pat joing coz kejauhan..

Ummi Salsabila said...

huhu.xdpt pi.last minute..frust.nnt upload pics ek..

:: m.u.n.i.r.a :: said...

best!best!dapt jumpa...
ohh tak sempat nak bersembang2 lama2..eh farah..taksempat ar nak bergambo ngan u!frustnya...

Farah said...

yati: haha..aah bz sgt tu!

jiey: bes tau gathering tu!

u jin:tq!

jiji:keh keh aku dah jumpe ko!

watie:aah btulla..lain tau muka watie dlm gamba..

azza:hahaha lupe daaa!

kak lili:hehe jgnla sampai meleleh air liur...buruk benor rupenye haahha..

mummyadam:takpe next time ade lagi..

sya:hahaha aah sonok dpt jumpe sya!

yan:awak duduk mane ek??

ummi salsabila:insyaAllah..gamba pon x dpt snap byk2..

Awards ~~thank you!