Wednesday, June 24, 2009

A perfect 1st birthday gift!

Lama sungguh nak perah otak karang entri untuk contest ni... sincerely agak mencabar sbb
rambang mata tgk pilihan toys yang banyak dalam mytoysandbooks.com.


Contest ini adalah anjuran Hanz and the purpose of this contest is to choose 1 or more gift for his 1 year old Hambali....happy birthday Hambali!!!...

I'm sure every mother wants the best for her kids kan...so for the first gift, hadiah kenala pilih betul2.....and me was sooo kind to help Hanz to choose the 'purrr fect' gift for his little baby (eh tipu..sebenarnye tertarik sgt ngan hadiah contest ni hahaha).....

Actually i tried to find toys yang ade lion..tapi tak jumpe or maybe saya tak perasan...so inilah hasil pencarian saya selama 3 hari 3 malam untuk Hambali tersayang...

1. Red Blue Peek A Boo! (Board Book)



Hambali mesti seronok main peek-a-boo dgn buku ni...mesti die curious ape yg ade di sebalik kain tu kan so he will use his hand to lift up the curtain....it will not be boring to him...selain dari tgk gamba je kan..

and...

2.Twinkle, Twinkle, Little Star: And Other Favorite Nursery Rhymes

Buku ini ade byk rhymes...boleh dibacakan kepada hambali during bedtime...if Hanz keep reading those rhymes to him maybe one day he can sing the rhymes by himself...mesti comel kan!




i hope hambali like those books...Happy 1 year old Hambali!! Auntie doakan semoga hambali menjadi anak yang soleh dan di kurniakan kesihatan yang baik...


psttt..hadiahnye mmg sangat menarik hokay!!sbb tu 3 hari 3 malam pon tak kisah..

copy dr blog Hanz..

The Grand Prize Winner will receive :-

As mentioned before, one of the Prize is...


Coochee-Coo Ring Sling

+

Customised Book Gift from My Toys & Books

+

Mystery Gift from Charm Chameleon Chatterbox

***Additionally, 5 Consolation Prizes of Mystery Gift is up for grab!***

4 comments:

Hanz said...

Thank you memeriahkan contest ini.Sebenarnya nak share ngan ibu2 diluar sana yg sibuk so bolehlah ushar2 website MyToys&Books untuk cari books & toys untuk anak tersayang...that's the catch, babe!He,he...

Farah, pls send email your details of lil Afif mcm dlm prerequisites tu...nak customise book gift. Who knows you are the lucky one!

azzamoro said...

nak join gak.lepas baik sakit tekak baru aku mengarang..huhu

yaya said...

rajin betul korang masuk contest sana sini. bagus ....bagus...bagus...

Farah said...

Hanz:hehe harap2 i'm the lucky one!bessnye kalau dapat sling tu :D

azza:join jgn tak join...hadiahnye menarik!

yaya:hehe contest ni mencabar n hadiah die bes..tu yg semangat nak masuk!

Awards ~~thank you!