Monday, August 3, 2009

Happy birthday airyll!

Hari sabtu...lepas habis mengajar.... terus menuju ke rumah Azza plak..mmg bagusla..peta yg diberi sgt tepat..sikit pon tak sesat..sbb saya memandu sorg2 dgn afif so memang tak suka sesat2 ni..Azza ni rakan saya dr zaman sekolah lagi...begitu juga dengan Liza....plak tu mmg rapat sbb kami satu kelas dan satu dorm!

Meh layan gamba..thanks to Azza dan Liza kerana menderma gamba2 dari kamera mereka pada saya..kamera saya lak time2 tu la nak abis bateri huhu..
Airyll yang semakin pintar!
kami tetamu pertama sampai...jadi afif pon buatla macam umah sendiri..die pelik tgk belon dgn basikal airyll tu..nak ke?di awal majlis, mood tgh ok lagi ni..
wafiy...anak bujang liza..wafiy kena makan byk sikit tau..mama awak risau tu.Sesi melantak bersama liza hehe..sesi bergamba bersama tuan rumah pula...teringat tima skolah2 dulu..
hehe saya dah jumpa ena a.k.a mommy adam..anak awak behave btul la ena..
saya juga jumpa elyn! baby ibu! dan juga farah5577 (tahniah awak dah selamat bersalin!) dan yang lain2 (maaf tak tau nama hehe)..mintak maaf lagi sekali sbb tak dpt nak borak lama2...afif dah merengek nak tido..jadi kena balik..

Afif dah mengantuk sgt..masuk je kereta tak sampai 5 minit dah tido!
thanks azza sbb menjemput kami...tahun depan jemputla lagi!


18 comments:

yaya said...

wow afif dah pandai buat pelbagai memek muka, kalakar aku tgk gambar2 afif... cute!

Nurhayati said...

amboi Afif.. kemain lagi sronok ye wat cam umah sendiri hihih. sangat cute la Afif tu. senyum manis sangat.. leh cair tau..
ape pun pic last paling best skali.. penat sangat la tu, tido tak ingat.

p/s: HAPPY BIRTHDAY AIRYLL!!

senioritasara said...

aAAAAA....sgt seronok pg bday party...afif dpt ramai kawan baru

eiNa said...

slalu bloghopping ke sini jugak.. :)
kalau sya awal sket sure dpt jmpa awak ngan afif kan..

azzamoro said...

thankd for coming fara. ko ngan liza yang paling lame kt umah aku and teman aku masa sibuk2.. huhu.

hope ko enjoy the party. jgn lupe pas ni gath buka puasa lak..hehe

Drama Mama said...

baru perasan...afif memang sebijik rupa mak dia! hehehe

Cikpid said...

Afif comel..hehehhehe..sonok eh boleh gathering2..

Farah selalu bw Afif sorang2 ek drive..salute laa...kalo sy nk g mcd drive thro bw Afieq pon x berani..hahahhaha..gile penakut mama Afieq nih..

Elyn said...

afif mmg cute!!! bile nk jumpe lagik.......

Farah said...

yaya:haah geli hati kalau tgk mimik muka die skang ni..

yati:hehe orang lain takde lagi beranila..time orang lain ade nangis plak hahaha..aah penat tul die masuk keta terus tido.

sara:aah nnt anak awak punye jgn lupe jemput ekeke

eina:hai eina..haah laaa saya dah balik dah time awak sampai ek..saya dtg awal kol 2..tak larat nak tunggu lelame.

azza:takde hal beb..bes dpt pergi party2 ni..anak2 pon dapat ramai kawan.

drama mama:ekeke baru pasan ke..

cikpid:aah drive sensorg jee..kalau tak nnt tak dpt nak bersosial selalu..lgpon dah biasakan afif duduk dlm carseat..die pon ok je..

elyn:boleh jee..bile2 pon boleh..cewah!

Yan said...

hamboi smpai nganga tido.. punyela lena

Hasliza said...

suka amik gambar afif..anak ko ni comel laa..nenanti besar ensem laa ni..ke besar nanti nak jadi body builder cam daddy..hehehe

Yati said...

Farah, cutenya Afif! Macam muka Farah. :)

~shafini said...

seme anak2 teruna..hahaha

Intan said...

Tu dia...sume mak-mak ngan anak teruna tuuu...berderet...pilih-pilih :)

Best nya dapat jumpe ramai bloggers! Kesian nye si cute afif da penat sangat ye towards the end...

isabelle said...

wah...bestnya.
mak gak x dpt pegi...huhu

yatie chomeyl said...

nak cubitttttttt...tomey sgt gmbr tdo dlm car seat tuh..nampoak sgt letih melayan tetamu...eh, macam afif pulak tuan rumah ye dak?hehehe

mummy_adam said...

hi farah.. afif sgt cute, sebijik muka farah.. nnt jumpa lg ek.. nice meeting u :)

adianiez AIDA said...

best nyer dpt jumpa member & blogger as new friend...

best nyer...

Awards ~~thank you!