Tuesday, September 1, 2009

Buka puasa with x-KT @ Puteri

Mula2 mcm taknak pergi sbb daddy kerja hari Sabtu ..pastu daddy kata ok..die leh amik half day so hari Jumaat baru confirm dengan hanem kami dapat join majlis berbuka puasa ni..

So happy dapat jumpa kawan2 lama....tahun lepas yang datang semua memboyot..tahun ni kebanyakan datang dengan baby plak..Majlis kali ni kat Restoran Puteri,Taman tun..dekat je ngan umah..so kluar pon lambat2..tp tgk parking dah penuh sampai kena parking kat luar..haha padan muka..food plak oklaa untuk harga yang di tawarkan tu..saya tak enjoy makan sangat sbb sebok melayan afif yang meragam...

sila tengok..belom bukak pose tp makanan dah penuh satu meja hahaha..
with niss,azza and mah..
with ayu and azza lagi..gamba di ambil sesudah melantak..sila sedut perut hahahalagi picture gedik2 dari kami bersama dan anem
Anem and his son,Awal yang tembam!
with Nai..besar dah anak dara die...saya tgh memaksa afif pandang kamera hahaha

Next year saya cadangkan pada anem supaya memilih tempat yang ade tempat mainan hahaha..mmg mencabar berbuka puasa sambil memegang anak kecil huhu..

pics kredit to Azza,Nai dan Anem..thanks!



11 comments:

Hasliza said...

sejak ada anak ni..aku mmg tak berapa suka berbuka kat luar..iyerlaa..anak bukan boleh duduk diam..kita plak nak berbuka lagi..dahlaa limited time..nak kejar maghrib lagi..kalau kat umah senang..biar jer dia main keliling umah..kalau tk nak makan lagi n nak maghrib dulu pun ok..takde sesapa nak kemas2 kan meja..sendiri punya masa..hehe..BTW,rugi nya tak dapat join sama..tapi tak ramai sangat yg join ekk..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

wahh jeles tgk slim2 lah kawan2 kita..huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eh, hanim tu liyana hanim ka?aku rasa mcm kenal..

azzamoro said...

elis - haahla. rozliana hanim kot name dia. aku pun cam ingt lupe. (tlg jawabkan) akekek

sya said...

seronoknya berbuka dengan kawan2.. kitorang biasanya memilih di hujung2 bulan puasa...

tahun ni tak tau lah macam mana dengan si kecik yang tengah ligat tu.. huhu

isabelle said...

kalo anak behave masa mak bapak berbuka kat luar best la.
kalo x...alamatnya glamer la satu restoran tu. hoho

Farah said...

liza:next year join k..rase cam tak lengkap plak takde ko ari tu..

yana:haha alaa yana pon slim jugee..

eliss:haah btul la tu..kawan sekampong ke?

azza:ahaha takpe2..

sya:itulaa saba jela layan kerenah anak ni..nak makan pon susah

isabelle:huhu itulaa..terus tak lalu nak makan hahaha

mylongjourney said...

oit ni ape ngumpat aku kat cni ni?? hiihi..ye nama saya Rozliana Hanim dan saya kenal kamu Elissuryani..(kan ???ke aku salah org) ngahahhaha :D

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFarah,

best nya gathering.
dah lama tak jumpa membe lama.

p/s: pic last tu afif tengah mengusya awek sebelah. tu yang dia taknak tengok kamera. lelaki tetap lelaki. even toddlers. :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah btol2 btol2..hikss..kak chik...lama dok juper..hiks :)
anem ni xmrytd ni..kitorang pioneer beb tp maktab kami dah pupus..hahaha

Farah said...

hahaha jejak kasih plak kat sini yer..

Awards ~~thank you!