Wednesday, September 30, 2009

Malasss!

Skang ni rasa malasnye nak buat entri pasal contest...bes je tgk blog orang lain berpusu2 masuk contest....nak kate hadiah tak menarik..semuanye menarik2...apesal ntah..takpe2 maybe mood takde lagi agaknye....

Okla nak balik cepat dan siap2 untuk ke open house malam ni..hahaha selamatt takyah masak!

Dasar pemalas!!

6 comments:

azuan said...

syok la tue leh g open house hoho

azzamoro said...

aku pun tgh malas tau. tp nak hadiah. tp malas masuk contest. haihhh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun teringin ni nak pegi open hse..tak puas beraya lagikk ni..

isabelle said...

bestnya ari keje pun ada open hse.
mak kena tgu wkend je la kalo nak p.

ehhh?malas?
aritu azzamora jadi mls sebab 'ada isi'. farah dah check ke? hehe

adianiez AIDA said...

hi hi... aida pun malas yg teramat!!! but, org dok serbu dtg. kena ler masak. just selasa and rabu (semalam) tak masak, merayap rumah org beraya.... hi hi...

puan.farah. said...

hai farah..salam kenal

Awards ~~thank you!