Friday, October 16, 2009

Ni je yang termampu..

hahaha ramai lak yang teka teki hadiah besday husband saya ape ek....alaa azza oi aku ni mane mampu nak bagi laptop....hutang banyak nak setel..kalau ade duit banyak sampai terlebih2 baik aku pi baya utang2 aku tu hahaha

ni je ha yang termampu...die dah tak sabar semalam..dapat hadiah terus buat muka busuk tersengih2 nak mintak bukak time tu jugak..pastu siap cakap lagi..amikla gamba..masuk dalam blog hahaha..saba jela haku!
Polo Black sebijik dengan ubat ketiak (deodorant) sebijik ..husband asyik complain kate deodorant yang biasa dia pakai buat ketiak die busuk...alalala ngade2...ni ai bg ubat ketiak Polo ok..jangan nak komplen2 lagi pasni..

eh..ape ni kate byk kerja leh plak kuar lagi satu post!

p/s:bau Polo Black ni..tak berapa menyengat hidung mcm perfume lelaki yang lain..bau yg fresh tp soft..sesuai kalau bawak pi kerja...kalau nak yg bau yang lebih strong and manly..boleh try Polo Double Black..sedap juga baunye :D

24 comments:

Elyn said...

eh ok la tu farah... asal ikhlas kan??

fizamior said...

epy bday to ur hubby!!! kira ok latu farah ko dpt belikan dia hadiah... bday laki aku hari tu aku tak bagi dia papepon..hahahaha...adakah aku ni kejam?? hukhuk.. tp dia ckp its ok kalo tak bagi... ko agak2 dia mkn ati tak dgn aku?

mrsharis said...

wah..wah..wah..pasni wangi jer la cik abg hang tu.. :)
aku pernah belikan hubby perfume pastu cam nak tanak bg dia pakai sbb nanti pmpuan lain bau..boley?? LOL..gila kuat jeles aku kan

Farah said...

elyn:btui2..asal ikhlas..lgpon setahun sekali je bagi hahahah

fiza:keh keh keh..kalau die kate tak kisah takpela kot..laki aku mulut kate tak kisah..dalam hati kate sampai ati takde adiah hahaha..

liya: aku pon warning jugak laki aku..ni pakai wangi2 ni jangan nak goda2 pompuan lain lak hahaha takpe liya..jeles tu biasa laa utk org pompuan ni :D

lin said...

ni fav perfume laki aku gak..anniversary dh dekat..time2 tu lak la perfume dia dh abis..haha

~ As ~ said...

befday laki mak pun nak dekat dah... masih mencari idea nak bagi hadiah apa...

senioritasara said...

eppy birthday hubby u.hahahaha....waahhh beli perfume yg penting bau sedap kt idung kita sbb kita yg tukang bau hahahaa

iEfa said...

besday aii yg dh nk dekat...wink wink
hihihih nwey polo mmg besstt tegugat napsu..hahahha

Cikpid said...

best2 adiah tu..

adiah camni bgs utk die n kita..

die sonok..kite bau syok..

haa..gitulaa..kire adiah utk idung ko laa ni farah...

Lady of Leisure said...

hehe.. pernah hadiahkan polo double black untuk my hubby..
i mmg suke pepium from polo range ni..
bau dia very manly..
kalau untuk sexy mood i suke bvlgari extreme..hehehhe...
whatever it is polo black mmg best la farah...
hahahah.. klako la u nih.. ubat ketiak dia panggil.. hehehe...

Drama Mama said...

happy birthday! ohh dapat perfume, siap suruh masuk blog haha. cute!

kelass la lepas ni ketiak cap polo hahaha.my hubby suka hugo boss nya so far sticking with them, sedap jugak bau ni farah coz i memang suka bau strong sikit kot for men. hehe

mancet said...

oklatu farah,aku bday kaher kasi baby je hahaha kuangkuangggg

azzamoro said...

mane pic muke asri tersengih2 dapat hadiah? heh heh

Jiji said...

Hikhikhik@!~ tido malam pakai ubat ketiak tau! EHEM!

p!nkerton said...

happy bday kpd en asri! ok ape hadiah ko tu, biase la lelaki ni susah sket kan nak cari ape kasik hadiah dia ;p aku soka polo silver :)

^wirda^ said...

oh mmg penin nk bg hadiah besday kat laki..
laki ai minta ps3 aritu..buat pertama kalinya di reject mentah2..hahahah main game fesbuk sudah..hahaha

5577 said...

huhu.. siap suh masuk blog.. ;)cute jerk.. adiah perfume pun besh apa..

farah pun jual perfume tau, murah dr kaunter.. lenkali cari kite k.. (haha..siap promote lg.. ceh)

polo mmg besh.. skrg tgh ingat beli Swiss Army Altitude utk dia.. ni pun besh gak bau dia..

semut-terbersin said...

oh hubbyku pon pakai dedua ini..haah mmg bezz..aku pon tak suka sangat bau menyengat2 ni..aduhh aku plak pening ni nak beli aper tuk birthday hubby..21/10 ni birthday die..dekat2 ek birhtday hubby kita..

Jiey^Mien said...

Ok la tu.. Yang penting ikhlas dari hati..
A'ah.. bau Polo Black tak kuat sgt..
Tapi best jgk..
Jiey suka..
=)

MeL said...

happy bday to ur hubby! ok pe bg perfume. klu i xkesah, lagi i suka dpt present perfume! hehe..ni saje nk suggest suh u & hubby try deodorant amway. bau dia fresh tau, not like typical deodorant. bila berpeluh lg sedap baunya hehe..

fulltimesinner said...

hepi birthday :D

siti nurbaiya said...

sedap yer baunyer.. mm..nanti nk try tgk

Farah said...

lin:cam tau2 je ek..

as:mmg pening nak carik hadiah utk llk ni..

sara:ehehe btui2..thanks!

iefa:ahhaha mmg tergugat u!

cikpid:ye tepat sekali..mmg aku la yg bau..ekeke

lady:waah bvalgasri extreme bes ek..hehe leh bagi utk hadiah anni plak hahaha ubat ketiak tu mak ai yg bg nama :d

baizurah:hugo boss pon bes juga

mancet:uishh besor adiah ko tu!

azza:ade haha tp tak sampai ati nak upload hahaha

jiji:hehe pasti pakai..sedap nak tidr bawah ketiak die

fatih:polo silver pon bes juge

wirda:ps3?? hah kalau laki mintak pon kena reject mentah2 haha nasib die bkn kaki game

farah:eh tak tau pon u ade jual parfume. nnt ai jenguk k

ila:aah dkt2..tak lama dah tu.

jiey:hehe selera kite sama le:D

mel:oh ubat ketiak amway..pernah pakai! tp skang dah tak jumpe dealer laa.u dealer ek?

poklong:ai lama tak denga kabo..bila nak raya umah kami ?

nur:shud try :D

yatie chomeyl said...

oho leh wat idea utk next time incik hubby nyer bday nih eheh

Awards ~~thank you!