Friday, October 16, 2009

Selamat hari Jumaat!

Padan muka dengan diri sendiri..hari ni kerja bertimbun sebab semalam E.L hahaha..tp puas hati sebab dapat bershopping walaupon bukan barang sendiri..(barang afif dan daddy la ape lagi)....hilang stress kejap..

Saya rasa ibu2 yang lain pon sama jugak kot..mmg tiap2 bln akan beli baju anak kan? saya ni plg sikit pon akan beli 2 pasang sebulan....tak kisahla baju utk pakai rumah ke..atau baju utk bawak berjalan..lagipon baby ni kejap je membesar...baju pon kerap kena tukar...

saya kesian kalau tgk budak pakai baju comot2 atau dah lusuh dan paling tak suka kalau anak saya pakai baju yg sudah berbintik2 taik lalat tu..adehh rasa macam baik takyah kerja camni sebab baju anak pon tak mampu nak bertukar.....eh saya pernah denga ade org kutuk baju anak org lain sebab budak tu pakai baju lusuh tp maknye mampu bergaya k! haaa saya takmola jadi camtu..biar anak dulu..mak pakai baju lama2 pon takpe...

eh ape ni byk lak bebel2 pagi jumaat ni..oklaa nak sambung wat kerje..alamak banyaknye contest yang saya tak sempat nak masuk....hadiah bes bes lak tu..isk rugi..rugi..


ni hadiah utk daddy...malam tadi dah bagi..tak sabar btul die nak bukak..padahal besday esok..

p/s:tu tajuk tu macam tu kes takde idea nak letak tajuk ape..

10 comments:

Cikpid said...

hahahha..ape dlm adiah tu??

hahahhaa...aku terasa..aku terasa..baju anak aku sekejap jek dh bertaik lalat..sbb air liur die tu mencurah2 x henti2 laa..aku x tau apsal..

menjejeh dgn byknye ok..kalo die mrangkak kan..penuh lantai ngan air liur..dh mcm mop..die jejehkan air liur lps tu die lalu..lap laa baju suar die tu..tensen aku

Farah said...

hahahaha ko jgn terasa cikpid..eh bukan ko byk gak hape beli baju si aifeq...aku tau jalan penyelasaiannya...ko pakaikan die bip sepanjang masa..si afif pon sama gak menjejeh2..mak aku kata selagi tak habis tumbuh gigi mmg cenggitulaa.

Lady of Leisure said...

hehehe.. beli baju baby banyak2 takpe kan farah, nanti adik2 dia pun boleh pakai jugak..

wah hadiah apakah itewwww...

Drama Mama said...

wahhh ralph lauren tee ka?bestnya sure hubby u suka! aaa ingatkan baju irfan ja yang taik lalat rupanya orang lain pon sama haha. tapi kalau sikit2 i pakaikan jugak kat umah tapi kalau orang datang eventho mak pon cepat2 tukar hahaha

mrsharis said...

A'ah daaa..aku ingatkan entry ada kaitan ngan tajuk :)

azzamoro said...

weh ko bg asri laptop ker.. akekek

yatie chomeyl said...

slmt hr jumaat utk farah dan slmht hari lahir utk hubby farah..tak lupa jugak, selamat pakai baju baru untuk afif hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wowiey..syoknya kalo dapat hadiah..anniversary ni hubby nak hadiah mop..hahahaha..lawak tol hubby aku..

Elyn said...

hambik ko byk keje... tp puas hati kan dpt beli sumthing tu hubby!!


ala farah kiterang pun beli bj wafiq sebulan sure 2 helai je. tak la beli sampai puluh2 helai. kang tak berdiaper br tau ekekeke.

mrsharis said...

Eliss..hubby ko nk hadiah mop???
hehehe..biar betul..tp ok gak tu, bersih umah ko nti

Awards ~~thank you!