Monday, October 26, 2009

Santai

Fuhh! lega rasanye dapat berehat dengan cukup di rumah pada weekend yang lepas.....kemas2 rumah sikit....pastu santai2 layan muvie....
sambil makan donut J co.....

dan makan mangga yang sedap (jadi lagi sedap sebab daddy yang kupas dan potong hahaha)

Filem Surrogates tu saya bagi 3 star je la..bosan sikit dan tak sangka Bruce Willis nak jugak berlakon dalam cerita bodoh macam tu....mungkin sebab die dah tua jadi terima jela offer apa yang ada agaknye hahaha...

Mahu tgk review? sila klik sini yer..

Hari ni entry pon santai saja....bz memanjang...ade 2 tender mahu submit minggu ni huwaaa!

14 comments:

Jiey Mien said...

sedapnya mangga tuh!!

Elyn said...

mangga tu mmg sedap!!!

mummy_adam said...

shedapsss nyer jco & mangga tue..

yatie chomeyl said...

meleleh air liur tgk donut2 tu sob3x

Jiji said...

tak best kaa ceta tuh? aisey br cadang nak donlod!

Nurhayati said...

aduhai leleh tgk mangga tu.. nak plak ada orang tolong kopekkan lagi la sedap hihih

Hanz said...

Busy minus santai equals pengsan! <= happened to me now..nantilah my turn lak..

Farah said...

elyn & jiey:mmg sedap..8 inggit sebijik! kalau tak sedap mmg nak baling je tuan kedai jual buah tu hahaha

ena:hehe i tetiba nak makan jco lak..lama dah tak makan sebenarnye.

yatie:haipp makanan kat jepon lagi hebat2

jiji:tak berapa la ji...tp setakat nak cuci2 mata layan ok je..

yati:haihh tolong kopekkan tula yg nikmat haha

Lady of Leisure said...

mangga tu makan dengan pulut n santan sedap giler tu farah...

senioritasara said...

betul2..mangga tu nampak sgt sedap.xbest eh surrogates?xmo la tgk.ehehehhee

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mangga tu lebih menggoda dari citer Bruce willis tu..nyum..nyum

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

sedapp betulll..farah

Drama Mama said...

aaa tak best ka cita tu? baru ingat nak download, tak jadi lah hehe

SOHO Mama said...

Husband u fuhh mmg "fitness manager", at work and at home hee hee..!
Tapi masa anak2 I kecik2, I buat mcm tu jugak, e.g. Armand dulu suka berdukung so I buat lunges mcm dlm gambar tu jugak..bila nak tidokan dia, guna sling pastu I hayun le kiri kanan..kiranya lunges ke kiri & kanan pulak.
Exercise tangan pun, takyah guna dumbell, guna baby..!
Multitasking..tell me about it! I dah lotih ni tunggu diaorg besar je ha haa..

Awards ~~thank you!