Wednesday, October 14, 2009

The ugly truth


sape dah tengok citer ni angkat mouse!! haaa kalau belom tgk..saya recommend layan muvi ni bersama pasangan anda...ai bagi 5 star ok!

the fist reason nak tengok The ugly truth ni sebab Gerard Butler yang hensem mirip macam laki ai kalau ade jambang hahahha (ye sila muntah darah skang)....minat sangat kat die start dari cerita 300 dulu pastu last week plak kat Astro tayang balik cerita P.S. I love u...hah memang cair la tgk si gerard ni...

so semalam husband saya balik awal (awal tu pukul 9pm) sebab nak layan muvi ni sama2...jenuh die carik kat kedai dvd nasib baik jumpa..

This is a romantic comedy movie..so banyak gelak2...takde la berat sangat...but i like this movie sebab it shows the truth is ugly and it shows that 2 different person can be together..alaa susah la nak explain..tgk sendiri laa ok!

27 comments:

yatie chomeyl said...

nak carik jugak lah...i baca ramai org suggest suh tgk muvi nih...musti best nih. tp hubby i tu susah sket bab2 nak suh tgk cite romantik nih huhuhu

senioritasara said...

baru je tgk smlm.kantoi plak tgk dvd cetak rompak...ada baby susahnye nak g tgk movies.bukan susah je xpernah pon heeeeeeeee......muuaaahhh.tp citer ni best.thou mula2 i ingat the guy yg dia suka mula2 tu gay hehehe

mancet said...

yeee aku pon sgt suke gerard butler..kalau kaya aku nk hire die jd butler aku wakakakkakakaka..sbb dh ade laki kan.jd butler je la :P

yaya said...

aku dah lama tak tgk movie, last masa awal puasa rasenya, final destination. hang cite cam best cite neh, rase cam nak gi tgk...

Drama Mama said...

dah tengok! besttt! sesiapa yang belom tengok sila la tengok ya.nanti nak tulis review kat blog hehe

Cikpid said...

ok..lps ni jmpa kdi dvd haram..eh haram plak..tersasul..

sy beli ugly truth ni..cewah

Elyn said...

haah ko aii pun cair tgk mamat 300 ni!! kene cr muvi ni.... tak pun pinjam kat u je la farah ekekeke

Lady of Leisure said...

yess.. thanks farah.. nanti nak pi cari dvd cerita ni..

Zety Zin said...

hai bila laa nak tengok nih. teringin sangat nak tengok.

Hanz said...

ermmm..boleh cari gak ni..

puan.farah. said...

dah tgk..swit gile!!!!

~ As ~ said...

blm tgk.jeles! titik

semut-terbersin said...

aku pon sukeeeeeeee gila ngan gerard butler!! nak carik nak carikk muvi nih!! mekaseh farah..akan aku carik..hihih

azzamoro said...

best ker wey.. aku nak pi carik aa malam neh..

Fid said...

wowww
nnt i propose kat hb i hahahaaa

Jiji said...

aku br soh laki aku donlod~

Farah said...

yatie:carik jgn tak carik!

sara:hehe ai pon kire kantoi la ni :P
aah ai pon ingat gay u!

mancet:hahaha gile kaye ko nak hire die jd butler

yaya:alaa yaya ni la layan kat umah je :P

baizurah:kan!kan!kan!

elyn:boleh2 takde hal meh amik kat umah ai

cikpid:shhh..haram tu kena ckp pelan2 hahaha

lady:welkam dear!

zety: pi beli dvd tgk kat umah je :D

hanz:hehe kedai dvd kat kota damansara ade byk

pn farah:sweet kan!!!

As:hahaha..tgh pk nak balas cemane komen ni..:P

ila:carikk weii..bikin cair tu!

kak fid:yess! tindakan yg sangat btul!

azza:besss! pi carik!

jiji:uishh mantap! lg bes ni donlod je

UmmiKhayra said...

best ye citer ni? hehehhe bisa di cari nih... :) tgk kat laptop pun ok la.. dvd ku sudah rusak.. :D

mummy_adam said...

alarrrr nk tgk jgk.. ada lg x kat wayang ek??

Manusia said...

dah ramai kot tengok citer nie dan kate best..nanti nka usha mana3 blog yang kasi download hehe

Jiey^Mien said...

Oh cam menarik!!
Nk tgk jugakkk..
Kena carik neh!!

adianiez AIDA said...

aida pun bakal download...

Hasliza said...

nampaknya aku kena carik gak laa movie ni..dah lama tak layan movie ngan hubby sesama..bila wafiy tido..bolehlaa mama ngan papa layan movie ala2 tengok wayang yg sejak kawin tak pernah dah tengok wayang hokey..

isabelle said...

wahhh... harus la mak cari dvd nnt.
tapi harap2 adam x kaco la time tgk nnt.
hmm...shud try taking him to the cinema la very soon.

SOHO Mama said...

Nasib baik Farah dah komen pasal movie ni. I pun sgt SUKA Gerard Butler..tapi dlm movie ni dia nampak semangat sikit dari zaman2 300, P.S I love you..kan? Tak kisah lah. Tetap hunk!
I pun nk tengok lah. My rule of thumb is kalau movie tu ada 2 atau lebih pelakon yg terkenal & best..cerita pun mesti best :)

iEfa said...

nk beli nk beli :D

p!nkerton said...

adoilaa aku lame gile tak layan dvd. movie ape tah lagi ;p
wknd ni parents aku dtg aku nak gi deting tgk midnite ah hihi..
mcm best je cite ni, nnt aku cari ;)

Awards ~~thank you!