Thursday, October 15, 2009

Catalog IKEA 2010

Hai orang orang kampung! Nak habaq mai ni..katalog ikea 2010 da kuar tau! sapa2 nak pi amik kat IKEA..free ja! tapi cheq dok kat kota damansara ni spesel skit..die anta terus ke umah hihi..tgk2 dalam mailbox dah ade sebijik..

p/s:hari ni cheq E.L...emergency pi carik hadiah birthday daddy..lusa birthday dia hehehe...nasib baik jumpa hadiah yang berkenan dan mengikut budget...

p/p/s:malam skit la cheq p lawat blog hangpa no..berukband ni kalau siang asik gprs je..buat sakit ati je kang bukak2 blog org nampak gamba sekerat..

13 comments:

Cikpid said...

amboih..EL yer??syioknye..

Hanz said...

patutlah sonyap...ho-ho-ho nampak crita IKEA trus terjah..dah dapat ni & aritu dah check-out IKEA, manyak barang baru..prasan perkakas dapur dah lower price nyer..hemmm...

Lady of Leisure said...

wah syioknya depa hantar teruih kat rumahh..
hehe..

haritu pi ikea rambang mata.. semua pun lawa2 kan..

Elyn said...

owhhh EL ek!!! habaq kat bos baru hang tau kekekek

Intan said...

Best nya dpt sebijik dlm posbox!

Nie nak kena p amik nie...mesti byk yg menarik dlm katalog tu kan...

Jiey^Mien said...

Dah tgk! Dah tgk!
Mmg menarik!
Yg tak berapa menariknya adalah duit..
Kan best kalo dpt deko bersama eric ker..
Deko deko deko ker..
Brg free mmg best!
:P

fizamior said...

Aaaah... I pon dpt gak dia anta kt umH.. Byk brg yg dh turun harga jugak.. Laki aku mesti ajak pegi ni nnt tp we all br je gi dlm bln raya this month... Hurmmmm....

senioritasara said...

wow...nak jugaaakkk.miri dia delivery tak?hahahaha

Farah said...

cikpid:keh keh..cuti dahla sikit je tinggal ni..

hanz:haah hanz..ade barg2 yang die dah turun harga..ape lagi..kopakla duit pasni

lady:ai ni malas nak masuk ikea selalu sebab ramai org..so tgk katalog jela..kumpul2 duit..pergi terus beli sekali..

elyn:hahaha

intan:haah mmg menarik!

jiey:sob sob sob..mmg la bess kalau dpt free wei!

fiza:huh laki aku kalau ajak pi ikea takat nak beli brg sikit2 die mmg takmo..so kena kumpul2 duit dulu..beli byk sekali hanta ngan lori hahaha

sara:erk..tak kot..alaa u nak balik kl kan nnt..hehe

SOHO Mama said...

Farah, kat Kajang pun they all bagi free tau..! Ermm lemme think..rasanya tahun lepas dah stop bagi free kot...tapi sebelum2 tu, ya. Terrer eh.

iBu ZulFaQar RayYaN said...

aiyakk...katalog saya dah jadi comot...ayern dok buat main..ahhahaha..fav new toy...bg book dia takmau...nak katalog ikea jugak...hahah..last week baru g ikea..beli hichair dia...warna biru..ehhehe

Farah said...

kak millie:wow! sampai kajang katalog ni..bagusla ikea ni promote brg diorg kan!

ibu zulfaqar:erk samalaaa! afif pon semalam bukak2 je die dah koyakkan 1 page..tak sempat ai nak baca huhu

iEfa said...

wah2 bestnyerr dpt ketelog kerumah...mebuatkan kaki ingin melangkah kuar...hihihih

Awards ~~thank you!