Thursday, November 12, 2009

Ape pon tak plan lagi ni wei!

Hasil dari kegigihan saya buat test td sampai 2 kali baru dapat 100 markah hahahhaa...

1st attempt dapat 96 markah sebab 1 salah....teettt!!!!! ape laa dah ade orang tolong bagi jawapan pon boleh salah! nampak sangat byk urat putus ni.


oh ya...esok afif dah masuk 11 bulan..lagi 1 bulan nak setahun...tp mama ngan daddy die tak decide lagi nak buat bila birthday party afif ni? ape bende pon tak plan lagi ni.

orang lain beria celebrate birthday anak 1 tahun tapi kami ni mcm takdela beria sangat...maybe sebab ade event lain yg lagi penting mase tu..adik ipar kawin 19 hb .Nak kata saya membantu sangat pon tidak la hahaha hampeh punya kakak ipar!

mak saya suruh buat kat klang je..senang sedara nak dtg..yela mmg kena buat kat umah mak pon..umah saya ni dah la sempit...kang ade lak yang berlaga2 bontot mase party tu.

saya rasa kalau buat pon maybe buat lambat sikit dr tarikh harijadi sebenar afif..bagi semua settle down dulu..

okla time to bloghop plak!


8 comments:

yatie chomeyl said...

meh celebrate kat jepun nih...mesti afif enjoy punyer lah eheh

cheqna said...

plan jangan tak plan kak..

selamatla ye

nway salam kenal kak =)

azzamoro said...

jgn lupe jemput aku ehhhhh

Nurhayati said...

tak pe, settlekan ape yg patut..pastu leh wat tuk Afif lak.. kalau rushing sangat pun tak best kan..

nieda said...

dah besar afif...mcm sekejap jer dh setahun

Hasliza said...

jemput aku tau..dah lama tak bawak wafiy jumpa kengkawan

Drama Mama said...

kejap ja rasa afif dah nak setahun. buat kat umah mak okie gak farah, takde la penat sangat nanti nak handle sorang2 hehe.

irfannya 1st birthday dulu totally on mama, i yang planned everything nak buat surprise. coz birthday irfan sama hari ngn abahnya, so surprisekan abah dia la first time sambut birthday ngn anaknya. hiks

2nd birthday nanti dah malas kot haha

Farah said...

yatie:hahaha kalau ade org sponsor pergi sana lagi bes

cheqna:salam kenal..akak dah ziarah blog awak..mehla jenguk sini selalu

azza:insyaAllah!

yati:haah pk camtu jugak..rush2 takbesla

nieda:nape saya takleh nak masuk blog awak yer..dah private ke?

liza:afif pon dah lama tak jumpe wafiy

baizurah:hehe mmg bijak! i ni dahla tak pandai masak..pastu kemas2 nnt pon leh mintak tolong adik2 hahaha

Awards ~~thank you!