Friday, November 13, 2009

Working from home

Saya sedang berguling2 dengan afif di atas katil hehe..pagi td memang saya ke ofis.On the way,babysitter afif sms bagitahu sorang anak die sakit mata (masa hanta afif pagi td maid die yang amik afif)..terus hati saya jadi serba tak kena..sebab takut jugak kang berjangkit ngan afif..haha gelabah je kan saya ni..tp better prevent dari tengok anak sakit..saya memang tak sampai hati.

then sampai je opis..setelkan ape yg patut..mintak permission ngan bos untuk work from home sebab nak ambik cuti pon..cuti saya tinggal 4 hari je..bulan 12 banyak nak pakai ...ayat mestila power serta muka mimik mesti sangat sedey dan berharap mase nak mintak permission tu yer....ok boss pon approved.. kol 11 terus blah dari opis.

I'm really working from home ok..sampai umah terus bukak laptop dan update blog hehe

macammane la nak dapat anugerah pekerja cemerlang macam ni hahaha..

12 comments:

semut-terbersin said...

oho sama lah kita farah! i'm working from home today! tp biasa lah kalo work from home ni, focus kurang sket..banyak nak berfesbuk ngan berblog je keje aku..afif tak kaco ke time ko keje tuh?

senioritasara said...

best tu afif ada mummy dia kt rumah ehehehehe....xpe...yg penting niat!@!!!

Elyn said...

tido dulu farah br bleh buat keje... ini tips nk jd pekerja cemerlang terbilang kehkehkeh

Cikpid said...

"I'm really working from home ok..sampai umah terus bukak laptop dan update blog hehe"


hahahha..ayat x tahan tu

lps update blog g masak..lps tu afif tido..rs nk tido gak..lps tu..hahahhaha.. keje bile nk buat ni??

Farah said...

ila:hehe afif tgh layan handy manny..

kadang2 sibok nak menetek plak haha

sara:hehe mmg bes la die leh berkepit je

elyn:hahaha pandai la elyn ni...i baru bgn tido la ni :D

cikpid:hehe masak tak lg ni..malas la plak sorg2 nasib baik dah sarapan pg td..

mrsharis said...

Best jer lan kalau dapat kerja dari umah..bahagia jer rasa

ezan said...

bestnya leh work from home... napa la boss ku ini xkasi.. nak work from home gak.. :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku rasa aku tak leh kerja dari rumah..kena kerja rumah dari buat kerja kang..hahaha

yatie chomeyl said...

hehe working gak tu..working on ur blog post ;)

Farah said...

liya:hehe mmg bahagia..tp kerja kena siap la kang kena maki lak ngan bos hahaha

ezan:tula nasib gak ni..ari ni bos mood baik

elis:hahaha aku pon byk kerja umah ni.

yatie:hehe mmg pekerja cemerlang kan?

iEfa said...

wallaaa kak...kantoi boss tau :D
tp bestnyer dpt working from home eh..huhuhu nwey klo bleh selagi mate budak tuh tk elok jgn dijumpekan...

aritu family kiteorg berantai kene...lebey 8 org kot...kene 2 ari dh elok bru bleh jumpekan...sbb arituh maisarah baru sgt elok...jumpe ler cousin dier..padahal smggu lebey cube elak jgn jumpe..tp ari baru jek elok tuh jumpe pon cousin dier bleh kene...saket mate sgt senang jangkit...laie2 pelok2 sentuh2...carepul yeh...

fizamior said...

yela.. nnt kesian kat afif kalo berjangkit...

Awards ~~thank you!