Monday, November 9, 2009

Terlebih rajin..

Holla!

Meh aa tengok kat tepi sidebar saya ni..alaa yang belah kiri...meh tgk meh...saya ade tambah link2 baru la!

hari ni saya super duper rajin...untuk memudahkan reader2 blog ni yang nak tahu info2 pasal BF atau tips2 menjaga badan ala-ala Farah (macam bagus sgt!hahaha)...klik la link2 kat situ yer..

saya tahu..uoll semua malas nak tekan previous post hahaha..sebab tu saya link kan satu2 yer kat sini..

nampak sangat saya tgh takdek keje skang..minggu ni bos pergi training..jadi boleh bersuka ria menggodek blog!

ok mahu godek2 lagi..mcm mane nak bg blog ni tambah cun?..nak upah jiji takde duit plak hahahaha..

13 comments:

hot mama said...

mmg ko rajin... hehe.. ok, nnt bila2 am senang, nk tgk balik la tips2 'gaya farah' hehe

hot mama said...

br baca yg 'kat mana2 pun boleh'...ade org penah tegur am masa buat keje kat MINT, Bangi...bawak mesin jait ke? haha..padahal spectra 3 haha..

isabelle said...

wahaha...tgh2 rajin tu, apa kata u tlg godek2kan my blog?

err..kena upah x? hehehe

yatie chomeyl said...

bagus2..i like...senang nk refer ;)

mummy_adam said...

mmg rajin :)n i loike..

Drama Mama said...

farah u memang rajin! hehehe

Hasliza said...

wah2...bagus:)..

ezan said...

wah bagus ni.. senang sket nk baca... sure lg ramai org baca blog u farah. keep up the good work!

mrsDudE said...

yea i loike pasal bf itu~

fizamior said...

hamboi!!!! sakan!!

atulhani said...

farah, nak address.. nak hantar kad "makan buffet" ni..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

baguss..x ler aku terhegeh2 tekan button search nak carik ko nyer tips..aku pun nak makeover blog tapi malas..bos aku pun tadak..weh, dah free tu join laa contest blog aku..

Farah said...

am:hehe rajin bermusim je ni.

isabelle:kah kah kah..nak godek blog sendiri pon ikut musim je..

yatie:refer2 la selalu :D

ena n baizurah:time kasih

liza:hehe selalu la jenguk ek

ezan:hehe i mmg suke kalau org rajin jenguk blog ni :D

aneen:hopefully dpt membantu

fiza:hahah sakan le kejap!

atul:aku dah reply kat blog hang

eliss:contest hang memerlukan daya kreativiti yg tinggi..jenuh nak pk ni

Awards ~~thank you!