Monday, December 21, 2009

Khabar dari Kuala Berang part 2

Alhamdulillah semua dah selesai..adik ipar saya pon dah selamat bergelar isteri orang..tahniah ida!kat sini asik hujan je..tp alhamdulillah mase kenduri kahwin hari tu takdela hujan lebat sangat dan ramai jugak tetamu yang datang sampai lauk pon cukup2 je habis..alhamdulillah takdela membazir kan..

okla takmo bebel panjang2 meh kite layan gamba lak ek..

gamba2 kat bawah ni mase majlis nikah - 18 december 2009.
kualiti tak berapa nak elok sebab ambik dr blackberry daddy.
pengantin dan abang
abang dan mak pengantin (muka sebijik kan!)
akad nikah..alhamdulillah sekali je lafaz :D
sesi batal air sembahyang
pengantin dan kakak ipar terbest di dunia hahaha

gamba2 di bawah diambil mase hari bersanding -19 december 2009
gambar pon tak berapa cantik sebab amik dari kamera cap ayam saye hihi

kami sebagai penyambut tetamu

p/s:As saya silap la..nama kampung belah suami saya ni kampung bidur :D




11 comments:

Cikpid said...

semua adik beradik husband mu ade lesung pipit ke farah??

lawo mok mertua mu.. manis jek muke

Lady of Leisure said...

kakak ipar terbest di duna ek... hehehe...

~ As ~ said...

Ko salah pun aku tetap tak tau mana tpt tu..ahaha..yg aku tau kg laki aku sajork...

p/s : gmbar last tu ingat pengantin baru gak.. :-)

yatie chomeyl said...

muka u sama mcm ur hubby...patutlahseiras muka u dgn adik ipar n MIL.

kata orang kalau muka seiras ni..bahagia berpanjangan...*wink*

Elyn said...

mak mertua terbest bile??? ekekeek

Hasliza said...

cun baju penyambut tetamu:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah.semua ada lesung pipit.comel :)

lidasyah said...

wah lesung pipit masing2.. cantik tu..

Drama Mama said...

ur hubby and adik dia muka sama ja ekk...cun la baju, nice color. :-D

aNnAsUeJiE said...

wahh! segak bergaya 2 penyambut tetamu tu ye. haha! ;D

p!nkerton said...

seronokkan bila ada kenduri kendara family terdekat mcm ni. kite pon mula la feeling2 org penting nak tolong buat ittew buat ini ;p

Awards ~~thank you!