Thursday, December 17, 2009

Khabar dari Kuala Berang

hehe akhirnye sempat jugak curi2 masa nak update blog..

alhamdulillah kami sudah selamat berada di kampung yeay!!dah tak banyak sangat bende yang perlu saya bantu..cuma sibok masukkan muffin yang saya order dalam paper bag
..kemudian sibok membancuh air dan melayan tetamu yang datang memberi beras sebab memang style orang sini kalau ade kenduri kahwin diorg atleast bagi beras sekampit!haaa jimat dah tuan rumah takyah beli beras banyak2 kan
Afif plak sampai2 je dari semalam taknak dengan orang lain..dah jadi macam handbag saya la plak..asik nak berkepit je..pagi td baru ok sikit..tu pon jenuh la pakcik2 ngan makcik die pujuk...

esok majlis nikah dan pastinye saye makin bz sebab adik ipar dah pesan awal2 mintak jd assistant die hahaha..tak kisahla..seronok gak sekali sekala jadi runner ni..haa nasib baik dah sipa beli sandal flat..time2 begini kasut tinggi harus dilupakan.

okla..nanti ade mase lg saya sambung update k!

p/s:rindu nak terjah blog kengkawan.

11 comments:

~ As ~ said...

kuala berang belah mana??? kg bukit gemuruh ni...ahahaha

Cikpid said...

baru2 ni kenduri sepupu aku..mmg afieq tak nak ngan orang lain..adoi...sabo jeklaa

semut-terbersin said...

huhu aku masa kawen aritu pon dapat 20kg beras..sangat untung bleh masak2 tuk org rewang malam..
hehe family kitorg mmg slalu guna istilah 'handbag' bila anak tamo berenggang langsung ngan mak..ko pon guna..funny!
slamat membzkan diri!

Drama Mama said...

eh macam sama ja muka afif ngn makcik tu. hehe

senioritasara said...

rafiq pun lately xnak dgn org lain ok...xtau kenapa.esp klo kenduri lg la dia xnak

yatie chomeyl said...

best tuh jd runner..suruh afif tlg sekali eheh

Lady of Leisure said...

farahhh... salam maal hijrah..
:)

mancet said...

bestnye ko cuti tsk tskkkk mencik laaa aku tak cotii,arini pon keje
..nti nk balik drive safely ok..muah2 kat afif

mummy_adam said...

wah.. kampung kita jiran2 lah.. ena kat bukit payung :) farah drive ke?

Elyn said...

huhu.... ssh gak kalo anak melekat. kite nk tlg pun ssh kan??

Farah said...

as:kat kg bidur

cikpid:aah sabo jela..nak senget dah bahu aku ni

ila:hahaha aah famili aku guna gak istilah henbeg ni

dayah:hehe tu tokcik die

sara:agaknye ramai sgt kot org..budak kecik rimas

yatie:hahaha afif memang tolong sekali

lady:salam maal hijrah to u too!

mancet:hehe aku ni nak perabihkan cuti tahunan ni..tq!

ena:oo bkt payung..dekat je tu..on d way ke KT kan?

elyn:hahah boleh wat alasan!

Awards ~~thank you!