Thursday, December 24, 2009

You are invited!


Hahaha akhirnye kami decide untuk buat di rumah kami sendiri je...alaaa laga2 bontot pon takpela ek.. almaklumla umah bukan besor sangat pon..

Depan rumah mak saya skang dalam proses turap jalan so agak berhabuk dan tak sesuai la rasanya.

Minta maaf saya takde list email semua orang..so minta jasa baik pada sesapa yang confirm nak datang email saya mylildreamz@gmail.com dan saya akan send alamat dan map yer.

We'd love to see you!

p/s:saya dah sms a few blogger sorry ye terlupa nak letak tarikh td hahahhaa..

20 comments:

yatie chomeyl said...

bestnya kalau leh join

mancet said...

ha tula tarikh takde aku br nk sms balik hahahha

iedaLUVsham said...

nak g tapi laki ku mesti keje...muncungg jap..huhuu!!!

Nurhayati said...

count us in =)

Cikpid said...

tiru ayat yatie chomel .."bestnye kalau leh join"

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mcm nak join.

MeL said...

farah ill confirm with u on sat 2jan bole? kitaorg gi penang for new yrs eve celebration. balik xtau lg bila..nk sgt pegi bday afif

Farah said...

yatie:kalau la makcik kaya..boleh makcik terbangkan private jet makcik ke jepang hehe..

mancet:hahahahha..apesal ntah aku 2 3 ari ni..asik careless je.

ieda:alalala mehlaa..

yati:already count!

cikpid:*jawapan sama ngan yati tapi terbang ke johor hehe*

eliss:meh laaa eliss..bila lagi nak jumpe ni.

mel:ok ok..amboi celebrate di penang yer..drive safely k!

semut-terbersin said...

insya Allah kami pergi! nantikan kedatangan kami!thanks farah jemput!

isabelle said...

insyaAllah..kalo xde aral..buleh la pegi.
nak kena confirm dgn mrhubby dulu.

iem said...

mcm nak join je,mesti best hehe...

mrsharis said...

hehe..tu la, sampai 3 kali baca sms td takut terlepas pandang tarikhnya..rupanya mmg tuan rumah lupa nk taip..

Drama Mama said...

wahhh bestnya! pocoyo theme ka? irfan lovesss pocoyo kalau dapat gi mesti best ni. but too far for us lah :-(

MamaDamia a.k.a Haiza said...

macam gediks2 jek nak join ni...but on that day...ada gathering anjuran ecar n mommy stephanie liah....kena fikir2 kan dulu nih...tapi harap sangat dapat join

Ummi Salsabila said...

bestnye if mak buyung dpt join...

Dayah said...

may Afif have a joyous birthday party..

chek jauh di Penang ni..didoakan majlis berjalan lancar ok.

senioritasara said...

alaaaaaaaaaaaaaaa xde kt kl lg....19 hb baru balik!

y....a....n said...

ko x sms aku pun farahhhhhh

sedih2...

Sharini aka Ummi Khayra said...

Macam nak join jugak.. boleh kah? :) tp tak sure leh g ke tak... nnt update balik ek...

Intan said...

Farah, leh emailkan tak ur address. Insya'Allah nak attend kalo takde aral hari tu ;)

Awards ~~thank you!