Monday, December 28, 2009

Bersyukur kerana dipanjangkan umur

Holaaa!

Semalam birthday saya yang ke-27! hahaha tuan punye blog lambat update sebab semalam sibok berpoya2 bersama anak dan suami..

celebrate yang simple2 je.Received a bouqet of roses and a nice cake with a special card from daddy.



hadiah? hahaha daddy cakap "sian sayang saya takde hadiah pon untuk harijadi die"

saya jawab: "takpela..isteri abangkan ade abang"hahahahhaa sebenarnye saya jawab "takpe,hadiah leh tunda...bulan depan pon saya leh tunggu :P "

and then pagi2 lagi daddy dah ajak ke Aeon Bukit tinggi Klang..denga harapan dapat menonton movie Sherlock Holmes.
nasib baik banyak lagi seat..kami amik yang couple seat hihi..afif? oh macam biasalaa hantar umah mak dulu.

Oh btw, saya nak rekemen sila la tgk movie ni..sangat bes! tak terasa pon 2 jam tu berlalu.
hehe ni plak budak kecik yang teruja pakai topi party..susah betul nak ambik gamba die sebab tangan die sebok nak pegang topi tu.

29 comments:

Aida Narina said...

happy birthday to uuuuu :). a year older, a year wiser, a year sexier bebeh! ;p

Elyn said...

happy besday farah!! wah next week aii nk pi deting u tlg jaga wafiq plak bule eekekeke

Nurhayati said...

Happy Birthday Farah!
moga panjang umur dan murah rezeki.

ha elok sangat pakaikan Afif party hat tu.. nanti bday party dia senang, dia dah biasa hehe

ezan said...

happy birthday farah...

fizamior said...

epy bday babe!!!!!!
selamat pjg umo & murah rezeki..

Hanz said...

Happ Belated Birthday Farah!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Moga panjang umur+murah rezeki dan happy happy happy selalu!!

iedaLUVsham said...

epy belated beteday kak farah!!! :)

azzamoro said...

happy birthday farah... semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..

SOHO Mama said...

Happy belated birthday! Best kan dating-dating..? Dua hari lepas, I bwk anak2 beli McD takeaway, hantar they all kat rumah balik & keluar berpoya2 bersama suami. Makan kat Noodle House (ke Noodle station?) pun rasa best :)

lin muhamad said...

happy birthday farah...
sya weekend ni baru nk dating ngan husband.hehe

aNnAsUeJiE said...

happy belated birthday!
terliur plak tgk kek tu! ;p

senioritasara said...

happy birthday to u mommy!!!!!!nice flowers u have there.jom join our family day event jom!!!!

Cikpid said...

Happy birthday farah..

semoga panjang umur and murah rezeki

Afieq najmie pon tak mo pakai party hat tu..huhuhu

Lady of Leisure said...

happy besday farah.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...
i kan, suka sanagt ngan bunga rose.. kalau hubby kasi bunga ros takde hadiah lain pun i dah happy sangat dah.. sengih sepanjang hari..
:)

yatie chomeyl said...

hepi birthday dear farah...best tu g dating tgk wayang dan duk seat couple..hehe

MeL said...

happy birthday farah! semoga pjg umur & dimurahkan rezeki selalu ;)

precious innocent said...

wa!!!!!!!!!! bila haku nak deting2 nie??? dah bthn x deting tgk wayang.. jelesnye dgn korang!!!

eh, lupa lak nak wish, selamat hari tua!!! :P

-mama emma®-

NisS^ImmEr said...

hepi birthday farah. semoga pjg umur, murah rezeki n berbahagia selalu

Drama Mama said...

happy birthday! haaaa saya suka sehrlock holmes jugak! besttttttttt

isabelle said...

happy belated birthday, farah!
moga bahagia selalu...

i nak tengok citer tu (bcoz i loveeee sherlock holmes), tapi harus la adam x dok diam kalo bukan citer animation kartun2.

mamawafiy said...

weww...romantik nyer...anyway..congrats..semoga allah berkati hidupmu sentiasa farah..

Dayah said...

happy 27th Farah..masih muda sbb lahir hujung tahun..tak mcm kami..dah basi 27..nak melangkah ke 28 dah ni...

Jiey^Mien said...

HaPPY BEFDAY..
=)

Farah said...

aida:a year sexier? i lioke!! hehe thanks

elyn:boleh2..jangan wafiq meraung sudah hahahha

yati:thanks yati..haha die pelik dengan hat tu

ezan:tq dear!

fiza:thanks babe!

hanz: thanks laling!

eliss:banyaknye happy..amin.

ieda:erk kak? ahahaha tersedak haku
hahaha tq

azza:thanks babe!

kak millie:yer sangat betul..tak perlu candle light dinner to make a woman like us happy..simple dinner/lunch together dah cukup :D yang penting dpt spend kualiti time together with hubby

Farah said...

lin:selamat berdating!

jie:meh datang umah..byk lagi kek tu hahaha

sara:tq dear! i tgh calculate budget and time ni ok tak dengan event tu hahaha memang berharap dpt join.

cikpid:thanks lalinh..haha afif pon same..die sibok nak pegang hat tu

yatie:tq babe! hehe sekali sekala.

mel:thanks mel!

mama emma:thanks!..yer tetiba terasa tua hahaha..


niss:tq! u too selamat menempuh alam baru :D

baizurah:sila tengok cepat!! besss

isabelle:hehe tp citer tu takde censored.sesuai jugak kalau nak bawak budak2..banyak magic hahaha

salina:thanks dear!

dayah:alalala yang penting hati kite muda dayah hahahah

jiey:thank you!

Yati said...

Farah,
Happy belated birthday!
Semoga Farah sihat, gumbira dan impian tercapai, amin.

Intan said...

Auwww dapek mungaaa...sweet nya!

Happy birthday dear! Semoga bertambahnya usia maka bertambahnya bahagia hidup farah :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

happy belated besday to u Farah...wah romantik tuh siap dapat bunga lagi...semoga kekal bahagia buat selamanya okies dear

Awards ~~thank you!