Friday, January 29, 2010

Besnye kalau selalu dapat berurut hehe

ok firstly..saya nak minta maaf sebab lambat sikit post entry untuk diet and fitness tips from Mr Daddy.

Husband saya sangat bz bila tiba end of the month..jadi die belom sempat nak reply email saya (professional kan kami..duduk satu rumah pon communicate ngan email hahaha)...jadi saya pon takde la lagi jawapan untuk mengecikkan peha dan lengan tu..dun worry saya akan paksa jugak die reply hari ni ok!

ok..akibat terpengaruh dengan entry elyn yang ini dan alang2 tukang urut yang babysitter afif hired plak duduk dengan mereka seminggu..so saya pon amikla kesempatan untuk berurut skali hahaha..

sedapp wooo...terasala die btulkan urat2 saya yang dah tersimpul tu pastu kena plak perut saya kembung semalam ha habis keluar semua angin2 dalam perut masa die urut tu hahaha..last saya berurut masa dalam pantang dulu jela..huhu setahun yang lalu..lepas tu tukang urut saya tu pindah la plak..dah lost contact..ok skang ni dah ade tukang urut yang baru dan duduk dekat lak ngan umah saya so dapatla berurut selalu!

12 comments:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

i dulu dr zaman anak dara til sebelum ngandung, akan gi berurut setiap 2minggu or sebulan sekali.

tp now, last time berurut bila abis pantang..boo hoo...dulu duit gaji leh belanje suka2 hati..lepas ada anak, makin berhati2 & rasa nak spend utk anak aje...so last2 urut sendiri during hot shower aje daa...

iedaLUVsham said...

betul!! bdn ieda ni dah raser cam tak best jer, memang nak g mengurut sangat, lagi best kalo ada 2 3 member yg nak g join skali :)

Elyn said...

hehe sedap kan lepas urut?? kuar segala angin lintang ekekeke.

azzamoro said...

bestnyer... org pregnant boleh ker berurut nyeh.. hehe

:: m.u.n.i.r.a :: said...

best..best!eh tetiba rasa lama gak tak pergi berurut!harus pegi nih *nada terpengaruh dengan farah hehehe*

|| NaFiRaa || said...

apsal ai x tahan kalo kena urut ek??? sakit~ rasa serik pun ade nak berurut..

yatie chomeyl said...

perggggh mmg sdp klu dpt ngurut nih. nti klu blk msia nak berurut gak lah...rs ringan je tubuh kan?

isabelle said...

i baru p urut last fornite. syok! and i always go for traditional one, bukan yg spa2 tu.

kalo blk kampung hubby, lagi best..sbb bayar murah je.hehehe

tapi kalo hari biasa, mrhubby la jadi my personal masseur. i dah belikan dia ogawa mobile seat. kira ok la tu.

eiNa said...

sure pas nih lagi kerap farah gi ngurut kan..bestnye..

mummy_adam said...

i pun baru lepas urut sbb terpengaruh ngan k elyn.. hahahaha.. mmg sodap :)

azza, kat bunga raya spa kat times square ada urut utk org pregnant, tp u kan doctor dah pesan xleh urut kan..

Jiey^Mien said...

nak urut gak!
=(

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ayooo tetiba plak terasa macam nak berurut... :P

Awards ~~thank you!