Monday, January 25, 2010

Lepak-lepak di MBP Gathering!

Memang tak rugi rasanye kena bangun awal pagi semalam untuk ke MBP 1st Anniversarry get-to-gether..yela kan biasanye weekend harusla kumpul taik mata sampai kol 10 pagi hahaha

It was a great event..kami sampai dalam pukul 9.15 pagi..time tu orang dah start ramai dan acara makan2 dah pon bermula..ni sebenarnye gamba time nak balik..tetiba teringat takde lansung gamba kami bertiga

sampai2 je saya pon try carik port yang sesuai di bawah pokok supaya tak kena panas..cuaca ok..cume kurang berangin so memang berpeluh2 la jugak.

Food sangat la banyak..sampai 3 round saya amik hahahaha..ok skang semua orang dah tahu farah lil dreamz adalah seorang yang kuat makan..nak buat cemane..saya memang suke makanan lagi2 kalau yang sedap! memang berulang la saya pi amik hahahaha

port kami di bawah pokok hehe..

Plan asal nak bawak dadih..tp sebab sabtu tu pon dah bz dengan event lain..so saya beli jela jelly puding cap tenten kat giant hahaha..sapa makan?? sedap kan? kan?

part games plak..kami anak beranak join hampir semua games hehe walaupon tak menang..kami tetap seronok.

pas main game sambung makan lagi..pastu matahari pon sudah semakin garang (tetiba bahasa puitis lak)..dan afif pon dah start cranky nak tido..kol 11-12 tu memang time die nenen dan tido..so terpaksala kami balik awal skit dalam kol 11.30 sebelom event officially abis..

so pendek kata..MBP gathering memang bess!! enjoy sangat dapat jumpe kawan2 blogger seangkatan (mak-mak belaka kan)..hehe mane yang saya tak sempat nak tegur tu saya mintak maaf byk2 ek.
me with jiey ..oo sorok kat belakang yer jiey hahaha pandai yer


hehe sangat seronok sebab dapat bergambar dengan kak Millie a.k.a SOHO Mama..lama sangat berhajat nak jumpe ngan kak Millie ni akhirnye ketemu juga :Dsibok suruh afif amik yakult..tapi die amik bola hahaha anak saya tak kenal yakult laa

me and Nini..Khayra dah selamat belayar hehe
daddy yang supportive..haha redha je sebab kena paksa bangun awal

me with Ummi Salsabila ...hehe slim je walaupon tgh pregnant

alaaa tak sempat nak bergambar dengan mama damia,ezan,yana (babyibu) ,iem,shila,azza,hanz,eliss,lyna,watie ,isabelle,kak fid,siti, liya..eh azza cemane aku leh takde gamba ngan ko ni??? dan juga blogger-blogger lain sob sob.

oh sebelom terlupa..terima kasih banyak2 kepada semua committee..you've done a great job!! hehe yela kan bukan senang nak handle ramai2 orang..doorgift pon sangat bess!

wati..aku suke la perfume yang ko bagi tu!!


di sebabkan panas terik tu tetiba teringatkan ABC special kat Seksyen 2 hahaha laju je daddy drive pergi sana ..puasss makan!

25 comments:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

wahh..happeningnye..jealous la pulak tak dpt join...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

farah bila kita nak bgambar dua..huhu

~ As ~ said...

untuk kami yg duk jauh... kami sangat la jeles...

Hasliza said...

bila ko tunjuk gambar tu..aku pun terus teringat abc tu..huhu..jauhlaa plak nak pergi beli..:(

azzamoro said...

laju la ko update. aku baru nak transfer pic dalam pc ni. adela dlm camera ko pic kite berdua.

weh aku ingt dadih milo tu ko yang buat..cesss tertipu..

Jiey^Mien said...

Farah, cover kena terbaekkkk.. Harus menyelit hatta belakang Afif sekalipun..
:P

A'ah Azza, ingtkan dadih milo tu Farah yg buat..Baru nak puji sedap.. Hehhehehe..

ezan said...

ala farah xsempat nk bergambar ngan u.. u busy sgt.. hehehe...

Ummi Salsabila said...

cptnya update.br nak trnsfer pic.i slim even preggy???hehe.pas bersalin nak slim mcm u plak.hihi

mmg happening kan farah..jupe rmi bloggers mom.

abc fredo tu fav kami juga.yummy!! mmg spesel xjupe kat tmpt len.

nieda said...

hapenningnyer gathering..part abc tu mmg sedap..zaman blajar kt uitm mmg wajib beli setiap kali p sek 2

Mama_Aqish said...

hu..hu..kiter tak sempat bergambo ek...ramai sangat dah pening nak kenal kenalan gitu....salam perkenalan...

5577 said...

lajunye u update.. tabik spring.. sgt laju n tangkas..

wah bestnye..! rugi tak register.. tp mmg tak sempat kot kalau i nak pegi, sbb my auntie warded.. n my relatives lain dtg kl.. n singgah my hse that day..

hopefully there'll be more gatherings..ehehe

Hanz said...

laju update! me tak banyak snap pics..nyesal..waaaa..

eh, u x amik family pic bawah banner tu ker after registration?

ummikhayra said...

Sangat pantas update... :) Nini belum sempat lagi nak transfer gamabr.. lagipun tk banyak sangat amik gambar semalam... bolehkah nini nak gambar yang ada kita2? :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

pantas tul update ye...akhirnya dapat gak kita ketemu ye walaupun saya agak mengah melayan marathon ngan Damia yang tak reti duk diam tu....huhuhu pssst dear,kat camera mak ada pic kita ...nanti mak upload ok noks

unlisted_one said...

Hi Farah,

I tak sempat nak ambil gambar dgn u semlm. Nice too meet u!

*nia

MeL said...

sedapnya abc tu! (tetiba..)

mancet said...

waaa sedapnye abc tuuu

AdD said...

Hai!! laju tu update... xsempat nak amik gmbr ngan sesapa pun guna camera sendiri... xmenang tgn... pastu memang xsempat nak bertegur sapa dgn sapa2... mcm segan pun ada gak sbb blog kiter x popular... tp nice to meet uols dat day... lain kali akan digagahkan bertegur sapa...

iem said...

kita tak sempat bergambar same yek..
hehe bz kejar anak...

mummy_adam said...

wah besh nyer.. jeles..jeles..

yatie chomeyl said...

gmbr u dgn Ummi Salsabila tu cantek

Faz & Faz said...

farah,

abc tue ko beli kat kedai mana aaa??? cam sedap jer.... hehhehe!!!!

Intan said...

Sangat jeles ngan uols tau...so sad tak dpt join. One word..."happening"!

Insya'Allah will join next time nya gath :)

Farah said...

mama miya:mari2 balik malaysia cepat hehe

yana:haaaa soklan cepu emas tu..bile yer?

As:ekekeke As buatla plak untuk blogger kat sana :D mesti happening!

liza:bila nak dtg kl ni?? aku pon dah windu nak jumpe ko ngan wafiy

azza:ok ok nanti aku cilok dr blog ko ekekek..hahahah jangan la marah..aku tak sempat maa

jiey:hahaha jiey kena tipu jugak ke..

ezan:ekekek i ke u yang bz ni???

US:hahaha i mase pregnant macam giant hahaha

Farah said...

nieda:saya jarang jugak makan abc kat sana tp hari tu alang2 ade kat shah alam..singgahla kejap

mama aqish:hi salam kenal jugak!! aah saya lak malu nak kluarkan kamera buruk saya tu hahaha

farah:haah takpela next time kalau ade i inform u awal2 k

hanz:erk! ade ek?? i tak tahuu pon!! hehe takpela i rembat gamba ramai2 dr azza je nanti hiks

UK:sila sila hehe nasib kite dok dekat ek..dapat la jugak berborak2

haiza:hahaha aah lasak sungguh damia..i tunggu u upload noks! nanati i amik yer ekekeke

Nia:hehehe yeay akhirnye dapat jumpe ngan u..nice to meet u too!

mel & mancet:sedapp lagi2 time panas hari tu hehe

Add:Haii!! alalala jangan la cenggitu..blog saya pon baru jugak ekeke..nanti kite terjah blog awak yer.

iem:aah i sempat hi hi ngan u dari jauh je hahahaha..

ena:next time join nak?

yatie:ekekeke tima kasih *kembang kuncup hidung*

ila:aku makan seksyen 2 shah alam..alaa tmpt budak2 uitm selalu makan tu.

intan:takpe next time sure ade lagi.

Awards ~~thank you!