Tuesday, January 26, 2010

Afif dapat adik baru and happy birthday athirah!!


hahahaha mesti ramai yang terkejut kan? bila mase lak farah ni pregnant??

bukan mama die...tapi ummi (babysitter) afif yang baru bersalin !!oppss gamba tak sempat nak snap sebab tiap kali pegi umah ummi afif asik lupa bawak kamera.it's a healthy baby boy..hehe bertambahla geng afif pasni.

so semalam saya pon E. L la sebab tak sampai ati lak nak anta afif ke sana walaupon bbsitter tu cakap anta jela..maid die ade.

sebab tu jugakla komen2 anda saya belom sempat reply lagi huhu dun worry saya akan reply semuanye ok

aktiviti hari ni ialah untuk menerjah blog kawan2 yang baru saya kenal mase MBP gath hari tu..hehe memang ramai kenalan baru yang saya dapat hari tu.

oh..lupe nak citer yang sabtu lepas kami pergi ke birthday party athirah di Putrajaya!

waahh cantikla umah ko fatih!! besnye la jadi orang kerajaan ni ek hihi..actually saya dah lama kenal fatih sebab kami satu MMU..tapi zaman dulu2 kami cuma ber hai hai bye bye jela takdela rapat sgt..hehe tak sangka lak blog leh buat kite makin kenal and rapat ngan kawan2 lama kan.

gambar ade satu je hasil simpati dari daddy hahaha..kamera saya time tu takde bateri daa..

seronok sangat dapat jugak jumpa fatih, ezan,farah alida and mel!

birthday girl dah selamat belayar time kami datang tu..penat layan tetamu kan hahaha.

thanks for inviting us fatih!


8 comments:

5577 said...

alamak.. awww.. anak i terover seksi u.. baju tu longgar la plak, asyik terlondeh jerk.. cian nadhrah..
dh laa dia sgt ngantuk time tu..

nice meeting u too dear!~
tapi xdpt borak lama kan..

congrats to afif's babysitter.. best laa afif dpt geng lg..!

^wirda^ said...

bikin panasss saja..haha

lin muhamad said...

igtkan betulla afif nk dpt adik tadi.hehe

lin muhamad last post..#cameron highlands+lecture+checkup+toys+love-bite+ikea+hutang

p!nkerton said...

tq farah for coming! ckp thanks kat asri jugak sbb sempat curi2 dtg bday athirah :D
saspennnn tauuu ingat dah 2nd round dah ;p rupanya adik angkat ;p

ibu melati said...

huh..akupun ingat afif nak ader adik..mmg bikin fanasss sajaa :p

wahh...baby fatih pun dh setahunnn ;) nanti afif dtg bday cik melati pulak ye? ;)

MeL said...

wow! igtkan afif nk dpt adik hehe..i pn baru dpt anak buah baru yehuuu! ;)

azzamoro said...

ces, aku ingt ko pregnant siut. baru nak congrats. keh keh

Farah said...

farah:hahhaa alaa budak2 ceksi sikit takpe.

wirda:hehehe sekali sekala

lin:ekeke adik angkat kire adik la kan

fatih:hehe seronok datang sebab dapat jumpa ramai dak mmu

ibu melati:kami tunggguuu!! birthday party melati pasti lagi gempak!

mel:aah i nampak dlm blog u..comel sgt!

azza:hahaha aku pon ingat nak join ko laa tp hujung tahun ni baru start project hahaha

Awards ~~thank you!