Thursday, January 21, 2010

Mode mengantuk

huhu hari ni saya bangun seawal 6 pagi ikut husband pergi pavillion hahaha ape daa itu pon nak merungut..yela yela opiskan dekat ngan umah selalu pas subuh tido balik..pastu kol 7.30 baru bangun siap2 semua kol 8.30 baru gerak kuar dr rumah..

afif plak malam tadi setiap sejam asyik terjaga..panas agaknye..kipas dah macam helikopter tapi die still berpeluh2.

skang ni plak saya dalam briefing room tengah mendengar briefing mengenai sistem baru kompeni..tambah la sangap dan mengantuk sgt.

oh yaa...tak sabar ni kluarkan entry esok bagi menjawab soalan pertama dari yatiechomel!soalan2 yang lain saya akan publish ikut turutan la ok..first come first serve basis..so harap bersabar yer.

haaa orang lain punye soklan mane ni?? kotak email saya masih lagi kosong..so saya amik soklan dari komen box dulu la..so cepat2 hantar email anda sebelom offer ditutup.

7 comments:

Hanz said...

Farah..u mode mengantuk, i pulak mode sengal! tengah gggrrrr...

psss... x sabar nak tunggu giliran untuk fitness advise tu..oh, nk inform jugak bab makan, berjaga jugak, nasi lemak & segala kuih-muih atau lauk2 yang bersantan2 ni terlalu jarang makan..cuma takleh avoid coffee ngan chocolate..junk food lain tarak..

isabelle said...

i baru je mkn sepinggan penuh briyani kambing dgn air laici.
burp...
maka skrg ni mcm dok tunggu dpt mood nak start balik wat keje.hehe

|| NaFiRaa || said...

ai lepas makan baru ngantuk!!!huhuhu

mummy_adam said...

alaaa.. xsempat lg nak buat ayat lah, tanye kat sini jer lah ek..

i nyer masalah ialah, lower part size l/xl tp baju size s/m.. gile x cuns kan..

apa ek senaman yg sesuai utk i yg selalu xcukup masa nie, supaya dapat badan yg cun :p

satu lg masalah yg paling besar.. i'm the food lover.. tinggi i 165kg n berat 57kg.. thanks ek farah.. to hubby jugak tau :)

yatie chomeyl said...

yea yeaa x sbr tggu jwpn i tu..dah siap2 pen dgn kertas ni nk salin tips

apekah?? ekekkek padehal ada je kat blog entry u nanti, x perlu salin bagai dah eheh

Drama Mama said...

ngantuk jugaaaaaaaaakkkkkkk *yawn*

Anonymous said...

Yes, really. All above told the truth. We can communicate on this theme.

Awards ~~thank you!