Saturday, February 6, 2010

Afif and book

Haiii!!!

Semalam kan mama saya ade bawak balik saya hadiah dari opis...rupe2nye hadiah tu dari Auntie Liza! Auntie cakap die tak dapat nak datang birthday party saya hari tu so die pos hadiah la..hehe thanks auntie liza!

saya pon excited la bukak hadiah tu..waaahh saya dapat buku laaa!!

Besnyer buku ni..so colorful!



see!! ade banyak gamba plak tu and and ada banyak story dalam buku ni!


bessslaa..makin seronok la saya pasni sebab mama cakap die akan cuba bacakan 1 story every night.

Thank you so much Auntie!

hehe baju yang saya pakai tu pon hadiah birthday dari Auntie Fatih.

10 comments:

eiNa said...

cantikk nyee book Afif... colourfull tul..mesti suke afif nak bace kan...

Izan Ishak said...

afif dapat buku.. yay!!!
afif makin comel skrg yee...

Jiey^Mien said...

wahhh menarik!
=)

Hasliza said...

sama-sama afif..:)

Lady of Leisure said...

wah syoknya... malam2 boleh dengar bedtime story...

Ummi Salsabila said...

BESTNYE BUKU AFIF.YAY!!!
aufa pun suke bedtime story.wajib.:)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

huhuhu pandai afif menaip ye... :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wowieyy..dapat buku.rajin2 baca buku yer Afif :)

xoxo,

Nuha

Mama_Aqish said...

wah afif dapat book...pas ni leh la belajar mebaca ABC...comey afif

Farah said...

eina:haah sebab colorful suka btul die belek buku tu

izan:tenkiu auntie

jiey:menarik! leh la jiey belikan untuk ian nnt

liza:bagus sangat ko belikan buku ni liza..aku pon jarang2 belikan die buku.asikla beli mainan je

lady:haah..mama die la kena rajin bacakan

US:waah bagusla aufa!

haiza:hahaha mama tolong taip

nuha:nuha pon mesti rajin kan!

mama aqish:aah sekarang ni tengah kenalkan die dengan ABC..

Awards ~~thank you!