Monday, February 8, 2010

Si kaki panjang

Dulu saya lah perempuan paling tinggi dalam department saya..tapi kini title tu sudah di rampas! hahahhaa




tengok! tinggi kan manager baru saya ni..saya pakai heels 4 inchi pon kalah sob sob sob...

dah la nama die pon farah..so untuk membezakan kami..die di panggil FT (farah tinggi) !tinggi die 176 cm ko!tengokla kaki die yang panjang tu.

oh hari jumaat,kami di beri kelonggaran untuk berpakaian casual ke pejabat..tu masing2 pakai jeans je.

ok tuan punye blog tengah stress dengan kerja bertimbun..dapat update entry yang simple2 je hari ni..tata~

25 comments:

~ As ~ said...

mcm model ahh...lawanyer..tak macam kakiku pendek..kah kah kah...

ezan said...

farah.. macam kenal la manager baru u ni.. dia ni ex-cbner kan???

lin muhamad said...

slimnye kaki u all..jeles aku.

senioritasara said...

mommy tetap hot!!!!weeeeeeeeeeeee

Hanz said...

waaa....i jeles tengok heels u tu, farah..smalam dh konpem nk beli pattern yg sama tapi kaler lain skali tengok, tali belakang takleh ikat! :<

Farah tinggi, x nak buat catwalk modelling ka? ;P

azzamoro said...

tinggi nyer kwn ko weyh... aku rase boleh jadik model neh..

Mama_Aqish said...

memang tinggi tu...kat opis kiter pun ada sorang staff yang tinggi giler...sorang lelaki & sorang pompan kalo nak cakap dengan diorang ni ken mendongak...

aNnAsUeJiE said...

tak tahu la mcmane rupenye kalo i berdiri sblh korg! mesti nmpk mcm hobbits! muahaha!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tingginya..bagi sket inci korang kat aku!hehehe

Elyn said...

perghh u all berdua dah macam model. i kalo berdiri kat sebelah dah macam katik keh kehkeh

MeL MikaiL said...

mak ai tingginye..klu i sebelah tenggelam hbs agaknye ;p

Lady of Leisure said...

opis i dulu pun leh pakai jeans hari jumaat gak.. adakah opis kita sama? ekeke

Queenin Murni said...

mmg org nama farah ni selalu tinggi2 kot eh?? my fren yg nama farah pon tinggi jugak..

:P

Farah said...

As: ekekek kaki pendek comel!

ezan:ekekke die cakap aah.

lin:hasil lunges dan squat setiap hari!

sara:hahaha maintan beb!

hanz:yang i punye ni belakang die berzip..selesa la bila pakai walaupon tapak die runcing sikit.

azza:memang tinggi!

mama aqish:mak aii sampai mendongak lagi..bape la agaknye tinggi diorg


jie:hahaha hobbits yang hot!

eliss:ekekek cemane nak bagi ni??

elyn:i adalah tidak layak menjadi model ekekeke yang farah tinggi memang layak sgt

mel:hahaha i pon dah rase tenggelam jugak berdiri sebelah die

lady:haa? adakah kite sama opis?

murni:ekekeke ye ke..ok camtu kalau sesapa nak anak tinggi sila letak nama farah yer

Jiji said...

huhuhuhu ko ni asik tayang badan orang je muahahahah@!~

Farah said...

jiji:laki aku cakap badan aku takleh tayang..untuk tontonan die sorg je hahaha

Am said...

ko pun tinggi...lg tinggi dari aku :) aku xtau la mbe ko tu tinggi camner lagi..

aku pun slalu pakai suar ari jumaat wpun digallak pakai bj kurung sbb menghormati ari jumaat.. nk buat camno, aritu je aku xde kelas..casual la sket..:p

kyra said...

omg farah tinggi nye dia!
aku yang 173cm ni pun dok rasa diri tinggi sngt2 pastu susah nak carik suami.kahkah.

nieda said...

tinggi mcm model pula..

Jiey^Mien said...

fuhhh.. gaya lagak model!!
acik jeles hokayyy..

unlisted_one said...

176? hmm,..lbh kurang i kot..susah nak cari seluar woo..

fizamior said...

mak aiii tinggi giler beb... kalo dgn aku nih mau kat bawah ketiak kot...hahahahaha....

eh, bestnya opis ko dpt pakai jeans kan?kan?jeles aku wei...haha!!!!

.small shoes. said...

OMG Farah!
She's actually my good frend!!

Hahahah.. u pon kj kat Vads ek??

Yeah.. she just started there! hehehe.. have fun working with her;)

Farah said...

Am:ekeke aku memang jarang pakai baju kurung kat opis..yela lagipon selesakan berseluar ni hihi

kyra:haah ko memang tinggi jugak..ye ke susah carik suar?


nieda:ekeke yang FT memang layak

jiey:hahaha lagak jela sekali sekala :P

unlistedone:aah u memang tinggi!


fiza:ekeke meh aa keje sini :D

fatin:haaa i dah tunjuk dah blog u kat die..memang die cakap kawan ngan u pon ekekee..what a small world kan..she is a selamba person..seronok je kawan :D

mamawafiy said...

aduhai tingginya dua dua org awek cun ni..jeles tau u all blh pakai jeans g opis

Awards ~~thank you!