Tuesday, February 2, 2010

Hah?

Apelaaa orang2 skang ni..guna internet untuk carik bende yang bukan2..tengok ape saya jumpe semalam..terkejut saya bile ade orang surf guna keyword afif bogel.


i don't mind if the keyword is not meant for my afif..but if it is..u are very sick person ok!

19 comments:

5577 said...
This comment has been removed by the author.
5577 said...

hahahha.. apakah?
kecik2 dh ada org nak tgk gmbr playboy afif, boleh tahan..

mmg sick! tp klaka pun ada gak...
xpe, yg penting afif ttp cute baby!

Intan said...

Mmg rmi org yg "sakit" kat luar tu farah...emmm :(

fizamior said...

giler ah!
bengong tul la....
sabar ekk farah!

Asmahani said...

hmmm... kekadang keyword ni mmg pelik2 kan..

dbalkis said...

kadang2 memang kelakar kalau tgk keyword yang membuatkan orang sampai kat blog kita..apa2 pun terpulang la masing2..

iedaLUVsham said...

pelik2 la manusia nih

adianiez AIDA said...

hua hua hua...
kelakar nyer.
da takde maklumat lain nak cari ker ???

Mama_Aqish said...

hu...hu...ape nak jadik la kan...suka no dok tengok tajuk2 camtu...agaknyer dia ingat afif tu orng dewasa kot...haq tu yang teruja nak negok sangat...zaman canggih alam siber ni ada gak yang salah guna...

eiNa said...

ish2.. tak de bende lain ke die nak cari?punya byk info dlm blog farah ..hak tu jugak di google nye.. =|

p!nkerton said...

huhu saborr je lah! aku pun penah kena jugak 2-3 kali. sicko kan org2 cenggini tskk!

senioritasara said...

what?????????????????teruknyeeeee!!!!!!!!!!

Mrs. Kown said...

owh i punya yang memang wajib ada is "main dengan bos" or "main dengan bini"

i tatau sapa la yang search tu. tapi i believe jugak dia nak baca blog i so instead of type shilashower, dia type main ngan bos. itu memang dah ada kat keywords sejak berbulan lamanya. saiko gile.

i wonder which part in my blog sebut pasal main2 nih. hehehehe

Fid said...

ohh ohh
i pun smlm ada jumpa keyword orang sakit

Am said...

gile ke hape...mmg sakit!!
ehh..camner nk check keyword tuh??huhu..aku xreti lak nk cek camtu...

Hanz said...

hehehe...macam2...

Hanz said...

err..tapi keyword memang unreliable jugakkan sebab i tengok ada orang cari episod cinta balqis dalam blog I walhal crita tu pun i tak tengok!

MeL MikaiL said...

ahaha! mental la drg ni kan?

mummy_adam said...

xde keje agak nyer diorg tu..mmg sakit

Awards ~~thank you!