Saturday, February 27, 2010

Terlupe!

hahaha sila lempang saya skang..semalam lupa gile nak update entry pasal diet n fitness tu sebab sibuk mengukur shopping complex..bila balik dr shopping baru macam teringat eh rasenye hari ni macam kena buat sesuatu la pastu bila malam nak tido baru perasan lahai tak update blog!

pada sesiapa yang menunggu..saya minta maaf sgt2 yer.

hari ni plan nak ke birthday party anak kawan..tapi kereta plak daddy nak pakai (beginila nasib kereta satu je)..uhuk..hadiah dah siap beli dah semalam..so end up duduk rumah dan mengemas sambil picit2 remote astro tgk cerita ape yang bes..sungguh la bosan!

saya ni memang susah betul nak duduk rumah tau kalau husband saya kerja...kalau tak mengukur shopping complex..mesti balik umah mak..tak pon jalan2 umah sedara..padahal kat umah ni byk je bende nak kena buat..kain baju nak kena lipat hahahaha

eh okla nak mula mengemas..happy weekend everyone!

p/s:isnin makcik cuti lagi yeay!

10 comments:

Cikpid said...

sonotnye die cuti ag hari senin..

kain umah aku pong berlambak tak berlipat..hehe

fabulous.farah said...

eh? cuti ape ari isnin?

Mommy Lyna said...

Umah i lg byk kain tak lipat! Hahahak. Nak pakai amk dlm bakul laundry. Tak senons kan.

Lady of Leisure said...

erkk.. sangat bz kan.. tgk la i dah malam cenggini baru ada masak nak jengah blog kawan2... ni pun sambil tunggu baju dalam dryer kering..huhu

Elyn said...

hahha tak berani lempang u sebab mr suami berbadan tough. kang tak pasal je aii kene belasah hahahah

MamaDamia a.k.a Haiza said...

samala kita...sangat tak reti nak duduk rumah...lebey selesa mengukur shopping complex dari melipat baju....huhuhu umah mak pun wajib terjah tiap kali cuti...ni la untungnya family pun sama kat kl...ahahks

|| NaFiRaa || said...

uik!! isnin cuti lagi??? x boleh jadik nih!!! jeles sungguh!!!

fizamior said...

bestnye ko cuti harini babe...
aku malas giler nk keje arini...monday blues..

Ibu Melati said...

alahai..tak leh lagi si melati nak jumpa afif ya? ;) takpe..hang nak mai umah aku bila2 pun bley je :D bukannye jauh mana pun :D hehehe

Farah said...

ibu melati:hah ko nak buat makan2 lagi? nak nak ekekeke..frust tak dpt datang sebab hadiah dah siap beli..semangat gile nak jumpe melati tau!

Awards ~~thank you!