Thursday, April 29, 2010

Exhausted!!

holaaa!!

ari ni update lambat la sikit..semalam lepas maghrib saya terus tido...afif pon kena paksa tidor jugak...pastu terjaga kol 11pm sebab daddy afif balik...baru saya terkocoh2 nak mandi hahaha...

lepas mandi sambung buat 2 proposal..kunun2 minum nescafe nak kasik mata segar bugar..pon tak jalan..nasib baik tinggal edit2 je proposal tu..pastu siap terus hanta email kat bos kol 2 pagi..gile cemerlang tak pekerja die hahaha

pagi2 dah kena kluar awal sebab ade meeting ngan potential customer kat kapar..mak aih jauh gileee. ..dah la tak tahu ceruk mane lak tu.matila kalau sesat..nasib baik last minit tukar tempat lak kat shah alam..fuh lega!

Kat meeting tu kena present la plak...dah la tak prepare ape..belasah jela...nasib baik citer pasal produk je...goreng la ape yang patut..

on the way balik..dalam kereta customer lain plak call..mintak diskaun price....balik terus report kat bos dan prepare quote baru...ha sesak napas rasenye kerja tak henti2 ni..

serious saya letih gile skang ni sebab nak kejar deadline proposal...sampai terpaksa tidur lambat kol 1,2 pagi .nasib baik afif tak buat perangai ke ape so atleast saya leh concentrate la jugak....pastu dahla stress tgk orang lain joli sakan dengan duit bonus huhu..takpe2 tuhan dah kate rezeki saya takat tu tahun ni je nak wat cemane..harap2 thn depan bos baru saya recognise la usaha2 saya ni..i bukan makan gaji buta k!



6 comments:

mrsDudE said...

farah, ko unit mana skang? sungguh bz wat proposal bagai.. huhu.. meh la masuk operation :p

udez said...

akak ni engineer bahagian ape eh?

fabulous.farah said...

huhu..sabar ek farah..lama2 die tahu jugak..

Drama Mama said...

takpa farah, usaha tangga kejayaan! chaiyok chaiyok, show to the ex-boss. hehe

lin said...

u keje ape eh...asyik wt proposal je..marketing eh?

Farah said...

aneen:muahahaah ade kosong ke..meh aku apply.

udez:akak engineer it.

fab. farah:hehe harap2 gitula

bai:ekekkeke memang i nak tunjuk la kat die.

lin:hmm i buat presales,product specialist..memang kerja buat proposal dan tender..presales biasa dtg dr org yang ade technical background..lain ngan marketing.

Awards ~~thank you!