Monday, May 24, 2010

Bila kerja menimbun..

nak update blog pon tak sempat..kalau dulu hari2 pon boleh update skang ni nak update bukan main susah lagi..banyak bende nak cerita dan nak saya kongsikan tapi tak sempat nak taip panjang2..

As we planned,sabtu lepas dapat jugak melawat Azza dan baby barunye yang encem.


macam anak cina la alyff ni..

haihh dah 2 anak dah kawan saya sorang ni hehe..

tambah seronok sebab dah berjanji dengan elyn dan farah 5577 untuk melawat sekali..

muka saya sudah menembam (tanda2 badan nak naikla tu)..ok minggu ni dah kena start pergi gym!

meriah sungguh rumah Azza hari tu..minta maaf la yer..anak2 kitorg buat mainan Airyll mcm mainan diorang plak..nasib baik tuannye tidur yer hahaha


ni budak dua orang asik berebut mainan hahaha..

bila tengok kawan2 sebaya dah masuk anak 2 ni memang teringin jugak..tapi macam entry saya yang lepas tu la..kami belom bersedia lagi huhu..

10 comments:

yatie chomeyl said...

bam bam nye anak azza..mmg mcm anak cina...comel2x

5577 said...

ahahaha.. farah kalau u panggil muke u bam bam, i ni xtaulaa nak panggil apa... okeh, kali ni betul2 nak start exercise n diet!! xde lg alasan..
nnti kite visit azza lg nak?

yatie: aah... comel sgt! hensem..

~ As ~ said...

btl la mcm anak cina matanya sepet...ehehehe

Elyn said...

aduh farah sorry sgt sebab afif kene buli dengan wafiq!! tak terlayan si wafiq tu ha berebut mainan ngan afif....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya dapat tengok baby.weekend me hubby adalah kerja dan duk umah ajer..

Drama Mama said...

comel la anak azza. haaa takat muka bam bam takpalah. yang i ni semua bam bam lah farah. hahahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

MeL MikaiL said...

comelnya baby azza! cuteee ;)

mummy_adam said...

comel nyee :)lebat rambut dia..

tak bam2 mana pun, tudung tu kot ;)

isabelle said...

i pun perasan muka u bulat, tapi betul ke u put on weight?
eee..bestnya azza dah dpt baby!!!

azzamoro said...

thanks farah sebab datang & bagi hadiah. nanti ade masa datangla lagi.. hehe

Awards ~~thank you!