Monday, May 3, 2010

Daddy's new ride



Ok kat atas ni bukan gamba daddy afif merempit hahahaha..gempak je lebih tu..

InsyaAllah lepas balik dari langkawi next week,daddy afif dah boleh bawak balik superbike idaman ni..gembira bukan main lagi die..yela dah lama sangat teringin nak pakai motor ni..

saya lagi la gembira sebab lepas ni dah tak perlu nak berebut guna kereta and mama afif boleh meronggeng sesuka hati muahahahhaa eh silap..senang la mama afif nak pergi meeting sana sini..

p/s:En asri,nanti jangan lupe beli helmet ngan jeket kulit untuk i sekali yer..pastu seat belakang tu..i haramkan bontot perempuan lain jejak atas seat tu..bontot i je leh duduk kat situ tau hahahaha




15 comments:

azzamoro said...

farah,

ko bawak, aku tumpang belakang.. ok gak ape.. keke

mrsharis said...

hehehe,
warning yang agak menyeramkan :)

fabulous.farah said...

wuu..best la farah~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my hubby pun tengah survey nak beli motor jugak.warning tu nanti aku nak tiru jugak..hahahaha

isabelle said...

hehehe..selamat merempit la.
tingat aritu my hubby suruh i amik pink helmet kat kedai dia beli moto tu. helmet dia nak beli later kat kedai lain...
maka otw balik ke rumah, tpaksa la dia pakai helmet pink (sbb i blk naik keta).hehe.

fulltimesinner said...

dicadangkan buang seat belakang!! single rider pls...

cadangan ditutup

-poklong

Intan said...

Perghhh farah! Bike itu sangat cun seh!

Mesti "rock" je u and ur hubby naik motor bike itew :)

P/s: Hu huuu...warning jgn tak warning...hee hee :D

salina said...

uishh..mak dia atau sisters di pun tak leh tumpang kaaa???hihihihi sori soklan tak cerdik hehehee

CHeeSYaNa said...

jgn lupe plaks beli helmet utk afif plaks.. hihihi

atulhani said...

la asri minat motor ke.. hehe laki aku pun minat giler kat motor. macam2 dah motor besar dia penah pakai. last skali, dia jual pasal mau kahwin tahun lps.. sian gak ler.. Yang pasti, dia akan beli motor gak nanti..

fizamior said...

wah! merempittt you...
babe, aku pun nak naik jugak kalau ko yg bawak.. eh jappp... ko pandai ke bawak???? hahahahaha!!!!!

5577 said...

woww wee.. bestnye!
merempitz u.. sure melentikz nnti pn farah. :) ahaha..
my hubby wud love this too, tp dia kata dah ada anak2 ni tgl angan2 je laa, cam kesian pulak dgr nye kan.. hee..

siap warning tu.. huhhu.. garang.

Elyn said...

wow!!!! u kene prepare outfit tuk merempit ni farah.... kang tak gerek plak hahaha

Farah said...

azza:hahahaha aku reti bawak motor kapcai je.

liya:ekeke warning laa kang kalau tetiba nampak ade perempuan lain dok atas tu..i langgar je hahahah

fab farah:mekasihh

eliss:sila2..beli jgn tak beli

isabelle:auwww pink u! mesti sagt comel hahaha

yana:hahaha kat mane agaknye nak letak afif tu..atas tangki la kot



poklong:saye setuju!!! terus takde org leh tumpang kan hahaha

intan:i ni macam la berani sgt nak naik motor tu..tp macam rock jugak kan..jadi mama rock hahahaha

salina:hahaha tak rase mak die nak naik..adik takde masalah..i ngam je ekekek

atul:ekeke kitorg ni pas kawin pastu dah ade anak baru merasa..biasala org lelaki ni 99% la minat motor besar..tipula kalau tak minat kan.

fiza:ko berani nak naik ngan aku..sah sah masuk longkang beb hahahaha

farah:alahai tak kisah la..impian tu dah ade..mane tau satu hari nnt boleh dpt..insyaAllah.

elyn:hahaha outfit macam mama rock la

p!nkerton said...

hikhik best la farah motor tu.. skali skale naik berdua sure rasa muda mudi kan :D

Awards ~~thank you!