Monday, June 21, 2010

4 orang baru dalam sebulan

hehe baru terima berita gembira..cousin saya baru dapat baby girl malam tadi..alhamdulillah semuanye selamat..

hari sabtu dan ahad lepas pon saya ke hospital klang melawat makcik yang baru bersalin anak ke lima.. kesian sangat kat baby sebab lemas ,air ketuban masuk dalam paru-paru..masih lagi dalam ICU..saya doakan semoga die ok dan selamat.

bulan jun ni sahaja ade 4 kelahiran dalam family saya..nantila saya upload gamba satu2 yer di entry yang lain..

skang ni tak sempat nak belek blog lama2..minggu ni memang bz sikit.

nak pergi meeting plak ni..adios!

7 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

bertambah kaum kerabat, bestnyer :)

Drama Mama said...

alhamdulillah, bertambah umat Islam kat dunia. :-)

kitorang pun this year banyak sangat newborn. tunggu next year boleh semua buat second round plak. hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Yan said...

meriahla famili awak bile bertambah2 ahli

Farah . 5577 said...

waaa, best best. tmbh ramai ahli baru.
aku doakan baby akan sihat cepat..

isabelle said...

ramai betul tambahan ye?
babe, mana entry bday damia?
heee... i pun baru nak buat.

:: m.u.n.i.r.a :: said...

alhamdulillah!
maken besar laa family u farah!
best tuh!bila raya kumpul ramai2..bestnya!

Farah said...

thanks to all! hehe nanti kite letak gamba2 baby yang comel2 tu yer..haihh ni sepupu pon dah lebih 60 orang..memang famili besar gile!

Awards ~~thank you!