Wednesday, June 30, 2010

Action pack tapi kelakar campur romantik

hahaha ape punye tajukla yer..

nak cerita pasal filem Knight and Day yang saya tonton dengan husband malam sabtu lepas..
haa kitorang ni memang..setiap bulan sehabis boleh sekali mesti pergi tgk wayang..kalau takde sape nak jaga afif..kitorg angkut je afif sekali..kitorg tak pedulik!

Dari dulu lagi dah tengok gazet movie ni dan boleh buat saya terbahak2 gelak..lagipon macam tak pernah lagi Tom Cruise dan Cameron Diaz berlakon bersama kan..

Saya boleh bagi 4 star la untuk filem ni..takdela berat sangat part action tu..part2 yang kelakar memang buat saya gelak la sebab cameron diaz memang macam bodoh dan kelam kabut pastu tom cruise ni plak mcm pelik tapi masih lagi kontrol macho dalam citer ni..part yang romantic pon takdela romantic sangat so boleh la bawak budak2 tengok.


ha mesti korang baca pon tak paham..so pergi la tengok sendiri..bes!

9 comments:

Drama Mama said...

haaa i heard good review pasal movie ni gak. best orang kata. banyak betul la movie nak tengok skang ni...pokai!hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Diyana Zulkifli said...

best ek?ade dah ntah film ni kat landmark mall kulim..nnti bley tgk gak klu ada.saya baru tgk a-team.bley la jg.lasak tp tak logik..hehe

liza said...

yup..nice movie..aku gelak sakan masa tgk muka cameron diaz yg dia pakai google nak terjun kapal terbang tu..sian minah tu..pengsan jer..kalau tak pengsan dia buat menda bodoh..hehe

Hanz said...

ada tiru gaya Bond girl, Michelle Yeoh kan si Cameron Diaz tu masa tunggang motor? Hubs & me gelak2 kata ni filem hero+heroin tua...tak minat tom cruise tapi suka cameron diaz..gamaknya kitaorang beli DVD jugaklah..kalu dapat tengok Eclipse ngan hubby next month pun dah kira best...

^wirda^ said...

oh best ek citer nih..huk huk byk dh aku termissed citer2 best dari bulan lepas..

lily lotus said...

hihi..i boleh bayang kekalutan si cameron diaz tu

atulhani said...

ada gak tengok trailer citer ni kat TV.. kalau cerita kelakar, mesti saya suka.. thanks for rating. Hm,, kena pegi nih!

Farah said...

bai:uhuk takpe cik abang tak pokai hihihi

diyana:A-team saya tak sempat nak nengok..tryla tgk yang ni :d

liza:tula kesian die..kalau die sedar mesti dah meroyan tu

hanz:ekekee aah rasenye..layan dvd pon ok jugak..uishh i pon nak nengokla eclipse..gazet cam bes je

wirda:bes bes..sila tgk

lily:hahaha tahu takpe..kalut gile

atul:apelagi..datingla ngan hubby tgk citer ni

CiKaYu said...

lum kesempatan nak tengok...cam best je baca review

Awards ~~thank you!